Därför är fruktmönster trendigast på beachen Image

Derfor er frugtmønster trendigast på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til alle bikinier, baddräkter og badshorts, som lige nu pryder af frugter af alle de slag har du förmodligen bott under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

Meloner, ananasmønster, eller hvorfor ikke bananer? Frugterna är många och utbudet av fruktmönstrade badkläder likaså. Men hvordan kommer det sig, at vi gärna maxar mönster på stranden?

- Vi ser en hel del mønstrede badetøj lige nu, og frugttemat har været trendy blandt de seneste sangere, siger Emma Blomberg, moderedaktør på Baaam, og fortsætter:

- Vi er ret bra på at klä oss stilrent här i Skandinavien. Derfor kan mange af os tycka att det är extra kul att ta ut svängarna på stranden och vara lite mer lekfulla, vilket är kul tycker jag!

Det var omkring to år siden, at de første frugter begyndte at synas på badkläder, men i år er trenden maxad til hundra. Alt fra meloner og bananer til mere otippede mønstre i form af avokador og chilifrugter går at finde på markedet, og i skrivande stund også i Sportamores sortiment.

- Jeg skulle sige, at alle tropiske frugter er populære!

Baddräkt
Märken som Happy Socks, Oas og Wyte maxar trenden genom att förse sina badkläder med härliga frukter.

Hvordan skal jeg style frugtklædte badetøj på stranden?

- Jeg elsker at tage med mig shortsen til stranden. Gärna ett par med hög midja, så snyggt över en baddräkt. Kaftanen er også en klokkeklar plagg til stranden, som desuden føles helret lige nu. Jeg ville matche en mønstret badedragt med lidt mere stilren plagg - måske et par sorte eller beige shorts - så badedækkene bliver stikke ud og tage plads. Flipflops har gjort stærkt comeback og er ikke længere enbart förknippade med stranden utan funkar även lika bra i stan.

Er fruktmönstret noget, der kommer til at synas på andre plagg?

- I höst är blommigt supertrendigt, så möjligen att vi byter ut frukterna mot stora rosor i takt med att badkläderna byts ut mot höstens plagg.

Emma BlombergEmma Blomberg er modeeksperten, som gerne vil matche sin badedragt med et par høje shorts på stranden. Spana ind på hendes Instagram-konto!

SHOPPA NU: Alt til stranden

LÄS MER: Årets badetøj 2019