Därför är Kavat Målerås den bästa sandalen för barn Image

Derfor er Kavat Målerås den bedste sandal til børn

Skal du bare købe et par skor til dit barn i sommer så er Kavat Målerås ett praktiskt och skönt val!

Kavat gör skor för barn (och vuxna) som är tidlösa klassiker. Det gælder også mærkets sandaler. Sandalmodellen Målerås har burits af många barn genom årens lopp och en av anledningarna till dess popularitet är att den är så användbar.

- Den er vores mest praktiske sandal med hel ramme, som beskytter tårna og cardborreknäppning, som gør den meget let at tage af og på. De fleste lader klarer det selv, siger Calle Karlsson, kvalitetsansvarlig og delägare i Kavat.

Sandalen er fremstillet til at klare mange dage med leg og aktiviteter. For at skon ska hålla bättre är tådelen gummerad, något som gör att det står pall för slitage bättre. Men ikke bare rammen på sandalen er slidt, også Cross country-lädret som skon er tillverkad i är väldigt tåligt samtidigt som det andas. Og alle forældre bliver sikkert glada af at høre de her orden fra Calle Karlsson:

- Skinnet er skötselfritt, allt som behövs är rengöring!

Målerås kommer i storlekarna 21 till 30 och är så pass stabil att även de minsta barnen kan känna sig trygga med dem på fötterna. Yttersulan i gummi ger bra grepp på de flesta underlag och minskar risken för att halka och innersulan andas samtidigt som den är mjuk och stötdämpande, perfekta egenskaper för en vardagssandal!

- Men der er stadig en blød, vadderad kant, som gør, at barnet undgår skavsår, siger Calle Karlsson.

Mange køber Kavats skor, fordi de er miljøvenlige og frie fra teflon, PTFE og andre fluorholdige kolväten. Men de fleste investerer i skorna på grund af kvalitén, de holder ofta for at bruges af flere børn i en syskonskara og andenhåndsmarkedet for Kavat er stor.

kavat
HÄR hittar du Kavat Målerås hos Sportamore. Ordinarie pris 549 kroner. Du vet väl att Kavat även gör stövlar?

LÄS MER: Kavat gør miljövänliga skor