Därför är Nike Tanjun världens mest populära sneaker Image

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

Tanjun fra Nike var den mest solgte sneakern våren 2018. Hvis du ikke allerede er Tanjun-frälst, er det høj tid at snøre på dig et par af den superpopulära skomodellen.

Höga, låga, skinn eller mesh - det finns en Tanjun för alla smaker. Hos os på Sportamore finder du også vinterpassede versioner af den populære skon, så hvis du ikke har oplevet magin i Tanjun endnu er høsten 2018 det perfekte øjeblik.

Her forklarer Nikes produktspecialist Nils Spetz , hvorfor skon er verdens mest populære sneaker.

Hvis jeg aldrig har testet et par Tanjun, kan du kort fortælle, hvad jeg kan forvente mig af skon?

- Du kan forvente dig en meget bekvem sko. Den har en blød og dämpad mellansula som giver en høj komfort til en relativt lav vægt, siger Nils Spetz.

191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpgStickad ovandel i en specialutgåva av Tanjun för herrar med retrocool swoosh-logga, rekommenderat pris 649 kronor.

Nike Tanjun var den mest solgte sneakern i begyndelsen af 2018. Hvorfor tror du, at den er så populær?

- Tanjun betyder enkelhet på japanska och jag tror det sammanfattar varför skon är så populär. Det er en moderne hverdagssko med et enkelt og stilrent look, som passer godt ind i vores nordiske design. Vi ser, at sneakers bliver mere og mere populære og accepterede i flere og flere sammenhænge, og en sneaker som Tanjun bliver da meget let at tage til sig, hvis man ikke tidligere er særligt vant til at bære sneakers. Det er et design, som ikke klistrer sig særligt meget op, og som passer til de fleste byxor og stilarter.

191887835714_001_de55122d61d54354ba8e3e7e1d26271e.jpgTanjun High Rise er en vintertilpasset version med højt skaft og større sula, anbefalet pris 879 kroner.

Hvordan kommer det sig, at Nike Tanjun High Rise funkar på vintern?

- Skon har fått en uppdaterad ovandel i nylon med förstärkningar som ser till att hålla väta ute och fötterna varma och torra. Det høje design er lavet, så man kan fåras løst knuden for et avslappnad look eller hårt åtdragen för att se till att hålla inne värmen när kylan tränger sig på. Skon har også fået en rejälare yttersula än den vanliga Tanjun för att se till att kylan inte tar sig igenom sulan och ge ett bättre grepp på de hala underlagen. En vintervariant af Tanjun helt enkelt!

Tanjun findes både som låga, höga, skinn- och vintersneakers. Hvilken model er din favorit og hvorfor?

- Personligt foretrækker jeg den klassiske model med mesh-ovandel. Enkelheden og mulighederne for at bære den til hele sin garderob gør den til en gevinst for mig.

HÄR hittar du vårt utbud av Nike Tanjun.

LÄS MER: 7 høje sneakers, der klarer regn og kyla

LÄS MER: Lyxig naturlighed i Nike Terra Perma