Därför ska du köpa en Helium Hood Jacket från Peak Performance Image

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tunna dunjackan fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året om.

Helium Hood Jacket fra Peak Performance er utrolig populær. Dunjakken har ikke bare et design, der skiller sig ud fra mængden med sit vågformede mønster, men klarer også de fleste vejrlekar.

- Hvis du køber en Helium Hood Jacket, får du det bedste af alle verdener. Du får en dunliner, som er meget flot på alt, siger Jonas Olsson, designer på Peak Performance Active, og fortsætter:

- Det er ikke den letteste dunjacksmodell, men i gengäld gör det att den är mer tålig. Den har en lagom pasform, som gør, at du kan have et forstærkningsplagg, eller udelukkende en t-shirt under. Nogle andre dunliners, som du kan have ovenpå en skaljakke, er mere bylsiga i pasformen. Helium Hood Jacket har også en flot tyklek: den er så varm, at du kan have den en vinterdag med en understrøja under, men så tunn, at du med fordel kan bruge den en kylig sommervold.

Helium hood jacket herr aw 18Helium Hood Jacket passer lige så godt at have med som en funktionelt plagg på vandringen eller som en snygg och praktisk vardagsjacka inne i stan.

Hur kalla temperaturer klarar jackan?

- Har du en varm trøje under den, klarer den virkelig kolde dage, og den er i princippet helt vindtæt og bra resistent mod regn og sne. Jeg bruger min jacka året om.

Hvilke detaljer klistrer du på Helium Hood Jacket?

- Hætten er virkelig flot! Du kan bare se den, så den sidder godt på netop din hoved. Og så bruger vi en meget smuk ydertyg i nylon. Mange dunliners er fremstillet i polyester, men nylon er en stærkere fiber. Med tanke på at det er ret tunna tyger i dunliners er det vigtigt at tyget er så stærkt som muligt. Det her er en jacka, som du kan regne med at have i flere sække, om du tager hånd om den på ret måde.

helium hood damHelium Hood Jacket findes i mange fine farver. HÄR hittar du Sportamores utbud av Helium Hood Jacket, som finns i både herr- och dammodell.

Hvordan gør jeg det?

- Tvätta den så sällan som möjligt, eftersom dun bryts ned av vattentvätt. Häng ut jackan på vädring då och då i stället. Jag brukar ta en fuktad trasa och torka av min jacka vid halsen, som brukar bli lite smutsig. Det rækker.

Hvorfor er Helium Hood Jacket så omtyckt?

- Jeg tror, at det bare er, fordi den er så alsidig. Jeg tror, at mange får øjnene op for den, fordi den adskiller sig fra mængden. Når du tester den, kan du se, hvor skøn den er at have på sig, og hvor brugbar den er.

SHOPPA HÄR: Helium hætte-jackor
LÄS MER: Så vasker du din dunjakke