Därför ska du träna i seamless Image

Derfor skal du træne i sømløs

Vil du undgå skav og irritation ved træning? Så er træningskläder i sømløst något för dig! Bekvämt, rörlig och snyggt.

Skarpa sömmar på träningskläder kan ta glädjen ur vilket träningspass som helst. Derfor er seamlessplagg mångas favorit på gymmet og i löpspåret. Sømløse træningsbukser er bløde i materialet, har en fin pasform og føles utroligt behagelige mod huden.

- Seamless er et godt træningslag til dig, der har høje krav til pasform og bevægelsesfrihed. Med hjælp af seamless rundstickade design och mjuka sömmar kan du undvika skav och irritation vid träning, säger Sandra Carlander på Craft.

CraftDesignet på Crafts seamlessplagg er meget gennemtænkt og passer dig, som vil have et trendy plagg, der kombinerer komfort og funktion.

Seamlessplagg er skønnere end mange andre træningsplagg, men mindst lige så effektivt. God ventilation og stof, der effektivt transporterer fugt væk for optimal komfort, er standard.

- Plaggen passer perfekt til næsten alle aktiviteter, da de kan håndtere forskellige kropstemperaturer og bevægelser. Da de er så skøre, vil du også have dem, når du ikke træner. Du kan uden problemer have dem på vej til og fra gymmet, eller som et funktionelt hverdagsplagg.

Seamless findes på flere forskellige sorters plagg. Men skal du bare vælge et, kan du begynde med det, som du har næsten huden.

- Satsa på underkläder i seamless först och främst. Vælg også seamless på plagg som sidder stramt for at undgå skav og tryk på olämpliga ställen på kroppen.

Ett tips för dig som kittat upp dig på seamlessplagg är att vara lite extra försiktig med dem, så att de håller så länge som möjligt.

- Følg vaskeanvisningerne og undgå at tvätta det tillsammans med andra plagg som har dragkedja, krokar eller kardborrar som kan förstöra hålstrukturen på plagget.

Craft Core Seamless
Craft Core Seamless finder du HÄR. De seamless-kollektion er fremstillet af polyester og polyamid for at holde dig sval og give en skøn følelse mod huden, når du træner.ras

LÄS MER: Rumpträning: 5 övningar som bygger volym