Därför tränar Fannie Redman i Adidas Alphaskin Image

Derfor træner Fannie Redman i Adidas Alphaskin

Adidas' nye kollektion giver sit navn en pasform som et andet skind. Træningsprofilen Fannie Redman fortæller, hvorfor hun tager på sig Alphaskin, når det er dags at svettas.

Adidas Alphaskin er moderne kompressionsklæder til dig, der træner stenhårdt. Det er en kollektion til de mest effektive og intensive træningspas, så du ikke vil have, at det, du bærer på kroppen, skal føles overhovedtaget.

Den kroppsnära passformen gör plaggen särskilt lämpade för mycket av det träningsprofilen Fannie Redman ägnar sig åt. Hun er SM- og EM-mester i amatør-MMA og har tidligere vundet SM-guld i både judo og brasiliansk jiu-jitsu.

- Det er meget smukt, når man virkelig sidder tilbage, når man træner. Jeg brød meget, og så vil man have stramme tøj, der sidder ordentligt og ikke glider rundt. Desuden synes jeg, at det er en langärmad topp med "rash guard". Når jeg bryder, tænker jeg på at have sådan på mig, siger Fannie Redman.

fannie redmanAdidas Alphaskin er en serie kompressionsklæder, som findes både i sort og blåt. Foto samtlige billeder: Carl Klingspor

Hvem synes du skal træne i Alphaskin?

- Plaggen passer til mange forskellige typer af træning. Du kan have dem både når du træner CrossFit, kampsport eller nogen anden sport som kræver at tøjna sidder på plats. Når jeg springer, kan jeg störa mig på at tightsen åker ned, men de här plaggen är gjorda för rörelse och sitter uppe hela träningspasset igenom. De funkar i det flesta sammanhang, om du gillar supertighta träningskläder.

Hvad er dit favoritlag i kollektionen?

- Jag gillar den långärmade tröjan, mest för att jag brottas och gärna vill ha den typen av tröjor på mig då. Det funkar jättebra i brottningen, särskilt för grappling, och gör att man kan röra sig på ett obehindrat sätt. Når du svigter, bliver du ikke heller lige så glad, som når man bryder i en lænke.

Hvordan er Alphaskin storleksmæssigt?

- Jeg har XS i både strømpebukser og trøje og bruger den størrelse, så jeg synes, at kollektionen er true to size. Men det er klart, plaggen er meget stram i modellen. Hvis du ikke kan lide, når det sidder, kan du altid tage en større størrelse.

Kan du beskriver kollektionen med tre ord?

- Tight, snygg och skön!

fannie redmanDu finder vores udbud fra Adidas Alphaskin HÄR.

Hvad har du til træningsmål 2018?

- Målet er at gå en proffsmatch i MMA innan sommaren og gøre min proffs-debut.

Hvad er dine tre bedste tips til nogen, der vil komme i gang med træningen?

- Jeg plejer at sige, at man må finde noget, der interesserer en, som handler om noget mere end at bare komme i form. At det er kul, at du vil blive bedre eller lære dig mere. Det måste finnas något mer i det du gör än själva träningen, då kommer det att bli hållbart, säger Fannie Redman och fortsätter:

- Det ska ju bli något du alltid gör, som att borsta tänderna. Så gælder det om at finde din grej! Hvis du ikke ved, hvad du har brug for, må du prøve dig frem. Specielt her i begyndelsen af året har næsten alle ställen prova på-erbjudanden och bättre priser. Testa med en kompis om du inte vågar själv, men kom ihåg att du måste vara intresserad om det ska hålla. Annars kommer du ikke til at gå dit når kompisen er syg eller har meget på jobbet.

Hvad har du af tips til nogen, der vil komme til næste niveau med sin træning?

- Går man og træner selv på Sats og kører klasser og vil tage næste skridt, skulle jeg rekommendera at finde en bra PT. Jag tränar kampsport och tyngdlyftning för att jag vill bli bättre på det, och har en bra tränare som lär ut och ser till att jag levlar upp till nästa steg och tar tillräckligt mycket i knäböj. Også jeg, der arbejder med træning, må gå til nogen, der har koll på mig. Annars er det let at man hamnar i samma bekväma mönster.

fannie redmanFannie Redman er PT, fighter og en af ägarna till Kampsportslabbet. Hvis du vil læse mere om hendes træningsvardag og livet som MMA-fighter, kan du kolla i hendes blogg og Instagram.


LÄS MER: Fannie Redman "Alla kan bli en bra fighter"

LÄS MER: Trænsom en fighter