Les must-have de Nike pour vos entraînements Image

Les must-have de Nike pour vos entraînements

En matière de tenue de sport, certains vêtements sont indispensables, et il est important de faire le bon choix. Se de bedste træningstøj fra Nike, som du ikke kan undvære!

Prinsen kommer til grand pas, c'est le moment d'acheter une nouvelle tenue de sport! Vi har udvalgt vores favoritter fra Nike, som både er klassiske, uundværlige og uundværlige for alle dem, der gerne vil dyrke sport.

>> Opdag alle Nike-træningstøjet

one tight svart.jpg Vi kan ikke sige nok gode ting om One Tight! Disse leggings passer til alle træningsformer, har en høj størrelse, en perfekt tilpasning og er tilgængelige i flere farver. De har desuden en række lommer og er så behagelige, at du foretrækker at have dem på hele dagen.

new pro tight svart.jpg Le nouveau legging Pro de Nike est une paire de leggings qui devrait être dans le placard de sport de chaque femme. De har en elastisk, stor og behagelig størrelse, som gør, at leggingsene bliver på plads hele dagen. De egner sig også til de fleste former for træning og er lige så gode til en oversize afklædningsdragt som til en serré t-shirt, der giver et mere afslappet outfit.

medium pad bra svart.jpg La brassière de sport Medium Pad Bra est sorti au début 2020 et est déjà un classique. I stedet for to rembourrede indlæg til barmen, får du i denne model et enkelt, som er nemt at sætte i og tage ud, og som ikke falder ned i linningen eller de indre stofstykker. Og så er den superkomfortabel i alle bevægelser! Fås også i en rosa farve, der er kraftig og sæsonbetonet.

indy lux soft bra rosa.jpg For en træning plus facile, denne brassière de sport douce et élégant Indy Soft Lux Bra er en uundværlig. Den har fine breteller og er lige så elegant til et par højtaljede leggings som til en débardeur eller en t-shirt. Også tilgængelig i sort.

essential swoosh tank.jpg Essential Swoosh Tank er til dem, der ønsker en justering, der er mere løs på din barm. Med en elegant sportsbøjle får du den mest cool stil i sportshallen. I denne débardeur, der giver dig en total bevægelsesfrihed. Dækslet er åbent, og du vil ikke føle dig fanget i en sæk. Findes også i sort.

miler tank svart.jpg Til løb på fod og andre træningsformer, hvor du ønsker at holde dig i ro og afvikle bevægelserne korrekt, er denne dæmper perfekt. Le débardeur Miler de Nike vous garde au sec, confortable et concentré tout au long de la course. Aussi disponible en jaune!

essential hoodie grå.jpg Le sweat à capuche essentiel est exactement ce que cela ressemble - un sweat à capuche essentiel qui convient à tout! Under kampene, til og fra træningssessionerne eller til en behagelig aften på sofaen, er denne sweat i halvbroget molleton fantastisk. Den fås i flere forskellige farver og kan kombineres med det hele.

pro short 3 in.jpg Le nouveau Pro Short 3in est une paire de shorts-leggings, qui est courts et serrés. Perfekt til dem, der ikke ønsker, at tøjet forstyrrer træningen! Tant pour les entraînements fonctionnels de haute intensité que pour la course à pied en été, ce short est un rêve.

ss pro top all over mesh Pro Top All Over Mesh er den optimale trænings t-shirt. Den har en flot snit, er ikke for stram eller for slap. Stoffet i maille beskytter dig mod skader og omkostninger, og længden gør det muligt for dig at komme helt ud af bevægelserne uden at skulle trække for højt. Fås også i sort og rosa.

warm half zip top rosa.jpg En maillot d'entraînement fine à manches longues, parfaite pour courir? Ja, du har den her! Warm Halfzip Top har en kort glissière, der gør det muligt at justere luftindtaget, og manchetknapper med bukser til de små poter. Hold den varm under kurset, når det er koldt udenfor. Fentes sur l'ourlet sur les côtés vous offrent une totale liberté de mouvement. Perfekt til lange baner. Findes også i noir og jaune.

ARTIKEL QUI POURRAIT VOUS INTÉRESSER : 10 exercices que vous pouvez faire avec des bandes élastiques - Vidéo