Test av: Gummistövlar för barn 2020 Image

Test af: Gummistøvler til børn 2020

Det er ikke roligere end at hoppe i vandpølser! Vores mini-testpanel har testet sæsonens bedste gummistøvler til børn.

Hvilke gummistøvler skal mit barn have? Et legitimt spørgsmål! Man ved aldrig, hvornår det begynder at regne, så et par bra gummistøvler er et must i børnenes skovarderob. Vores lille testpanel har fået leka, hoppa och springa i blött väder i årets bästa gummistövlar.

Tretorn Aktiv Kid NYModel: Aktiv kid

Märke: Tretorn

Det her var ekstra flot: Den grova sulan med halkmönster som gör att stöveln går att ha under stora delar av året i olika väder.

Testpanelets udlægning: Det her er et par rigtig rejäla gummistövlar som har en tjock sula med grovt mönster för bra fäste. Du behöver inte oroa dig för att ditt barn ska halka i de här stövlarna. Det er vigtigt, at fødderne kommer op lidt mere end på klassiske gummistøvler, der beskytter de også mere fra kylan, som kommer fra marken. Det føles som om, at de her gummistøvler vil stå pall for mange forskellige väder, förutom många minusgrader såklart eftersom de är ofodrade.

- Det her er et par gummistøvler til det aktive barn, siger testpersonens mamma og tillägger:

- Det känns väldigt bra med ett par rejäla stövlar som kommer hålla för många års lek. Desuden er de klassisk designede, så de vil fortsætte med at være moderne.

Skaftet på den her model er højt, og det findes plads til byxbenen både udenpå og innanför stöveln uden problem. Active kid har også en uttagbar innersula som ger mer komfort och dämpning. Det er en refleks, der sidder fast på hovedet, og stød er desuden forstærket ved hovedet og tårnet. Kvalitet og design i perfekt kombination!

Findes også i: Gult, rosa, sort og marinblått.


Tretorn Aktiv Chelsea.jpgModel: Active chelsea

Märke: Tretorn

Det her var ekstra bra: Designet! Testpanelen hälsar att du får högre streetcred med dessa på fötterna.

Testpanelets udlægning: Det her er en juniorstövel som har en extra grov sula med halkmönster. Sulan gør, at du let kan springa omkring i en blöt skog utan att halka, stort plus!

Passformen påminner en Chelsea-boot vilket är något som testpanelen fattar tycker för på en gång. Støvlerne er supersnygga! Desuden er de lette at tage på og af selv, tack vare det låga skaftet. Det eneste minus ved det lave skaft er, at man bør undgå alt for dybe vandpølser.

- Men det er så enkelt at cykle og spille fodbold i skorna! Ja, i regnet då, säger en förälder.

Kvaliteten opleves som høj, de her stövlarna går inte sönder i första taget. Den lysrosa farve er populær blandt store som små, og designet er så flot, at børnene gerne har på sig de her, også når det ikke regnar.

Finns även i: Svart.


Reima Ankles Rain Boot.jpgModel: Ankles regnstøvle

Märke: Reima

Det her var ekstra flot: De her støvletter er både lidt blødere end andre støvletter, og har lavere skaft, hvilket gør, at støvlen bliver mere tilpasset til leg og opleves ikke lige så klumpet som en model med højere skaft er.

Testpanelets udseende: Det her er en let og smidig gummistøvle med lavt skaft. Den føles mere allround end et par gummistøvler med højt skaft, fordi det er lettere at bevæge sig i den her model. Enda baksidan är att den vid allt för kraftiga oväder har lite lågt skaft att klara de djupaste vattenpölarna.

- Det er næsten som en crossover til en sneaker i gummistøvle-materiale. Det gør, at den let bliver älskad av barn för sin lätthet och smidighet, säger en nöjd testpanelsförälder.

Støvlarna är mycket bekväma och hälen sitter fixerad och bra. Det går utmärkt att trä regnbyxor ovanpå stövlarna. Sulan er räfflad och upplevs ge ett bra grepp på marken.

Finns även i: Lysrosa og mörkblå.


Viking Dråpe Baby Boots.jpgModel: Dråpe babystøvler

Märke: Viking

Det her var ekstra bra: Designen, stövlarna är så fina att testpanelen vill sova i dem.

Testpanelens utlåtande: Et par supergulliga gummistövlar med regndroppsmönster, finns i blått eller gult. Skaftet er højt, hvilket gør dem perfekte til at hoppe i vandpølser! Yttersulan har ett fint pusselmönster, men har du fin sand som samlats i skårorna och sedan torkat blir det lätt smutsigt inomhus när barnen sätter på sig stövlarna. Derfor anbefaler testpanelet, at du altid skaker eller skölja av stövlarna om ditt barn varit i till exempel en sandlåda.

- Mitt barn älskar de här stövlarna så mycket att hon vägrar ta av sig dem, säger en förälder till ett av barnen i testpanelen.

Ett gott betyg, med andra ord! Sulan er ganska tjock, vilket skyddar extra mot en kall mark. Stöveln är flexibel för att vara en gummistövel och är lätt att leka och springa omkring i. En storfavorit.

Finns även i: Gult.


Didriksons Splashman Kids Boot.jpgModel: Splashman kids

Märke: Didriksons

Det her var ekstra bra: Bra grepp på den grova sulan!

Testpanelets udlægning: Det her er ett par snygga gummistövlar med snörning. Snörningen är mest för designens skull, och du bör göra en ordentlig knut så att den inte åker upp. Det findes en håndtag højst op på de her stövlarna som underlättar för barnet att trä på skorna själv, väldigt uppskattat av både föräldrar och barn i testpanelen. Specielt de børn, som er meget tiltænkt og midt i "kan selv"-åldern!

Sulan undertill är räfflad och ger ett stadigt grepp på marken. Yderligere en fordel er, at byxbenen får både plads inuti og utanpå stövlarna.

- Det her er et par supernsygga vår- och sommarstövlar, siger en i testpanelen.

Finns även i: Rött, ljusblått, gult och grönt.


Aigle Lolly Pop.jpgModel: Lolly pop

Märke: Aigle

Det her var ekstra bra: Det höga skaftet! Du kan til og med hoppa i vattenpölar utan regnbyxor - och inte bli blöt på benen.

Testpanelets utlåtande: Det her er et par usædvanligt mjuka gummistövlar med extra högt skaft. Sulan er ikke specielt grov, så derfor kan det være en fordel ikke at springe i den her model, når temperaturen er nær nulan, og det er lidt halt på marken.

En fordel er dog, at du får plads med regnbyxorna inuti stövlarna om ni så önskar. Modellen i övrigt passar perfekt under vår och sommar eftersom de är ofodrade.

- Det er et enkelt og flot design på stövlarna, let att matcha till det mesta!

Finns även i: Gult, lysrosa og blått.


Viking Jolly.jpgModel: Jolly

Märke: Viking

Det her var ekstra bra: Stöveln känns flexibel och är lätt att röra sig i.

Testpanelets udlægning: Det her er en bred gummistøvle, som giver god plads til ekstra muskler, men der er også en vis risiko for, at dit barn halter rundt inuti skon om du ikke køber ret størrelse. Studera derfor storleksguiden om du känner dig osäker. Fleksibiliteten i stovlen er høj, hvilket uppskattas når ett par galonbyxor ska träs utanpå skaftet.

Designet på den her stolpe er retro, hvilket skyldes, at der er både stald og forældre. I øvrigt er det insidan som lockar flest komplimanger.

- Stövelns inderside er et stort plus. Tyget er smidigt, komfortabelt og hurtigtorkende, siger en af forældrene.

Finns även i: Rosa, blått, grönt och rött.


Tretorn Gränna.jpgModellen: Gränna

Märke: Tretorn

Det her var ekstra flot: Her har vi en farverig støvle, som lyser op hvilken regntyngd dag som helst.

Testpanelets utlåtande: Først og fremmest vil testpanelet faktisk løfte sig ind i det farvestrålende design. Den er meget uppskattad hos barnen som har på sig stövlarna, och piggar upp en grå tisdagsmorgon med spöregn. Det er en klassisk gummistøvle, der fungerer og passer til alle typer af regnvejr. Stöveln sidder meget bra på foten, och tå och häl är extra förstärkta.

- Sulan er noget rejälare än på likvärdiga modeller. Det føles som en stor fordel, siger en förälder.

Skaftet er lagom stort, så man også med lidt bylsigare byxor får ner dem innanför, utan att skon glappar eller sitter löst om foten eller benet. Dette er kort og gott en pålitlig kompis i regnet!

Finns även i: Pistagegrönt/blått.


Crocs Handle it.jpgModel: Handle it regnstøvler

Märke: Crocs

Det her var ekstra bra: Støvlen er meget let og bekvem tack takket være det specielle Croslite-materiale.

Testpanelets udseende: Her er et par ekstremt lette stövlar, som er gjorda i ett speciellt material av Crocs. Det hedder Croslite og vejer mindre end materialet i en almindelig gummistøvle. Har du nogen gang kendt til et par klassiske Crocs-tofflor, ved du, hvordan materialet føles. Noget som gør at stöveln sticker ut utseendemässigt är handtagen högst upp på skaftet som gör att ditt barn själv kan dra på sig stöveln utan minsta problem.

- En regnig sommardag er de her stövlarna perfekta! Säger en glad testpanelsförälder och tillägger:

- Det kan være dejligt at have et par ekstra stumper i dem ved kolde vejr, fordi de er ofodrade.

Det er meget højt på skaftet, og støvet er bredt ud over tårnet. Så det er absolut ikke noget problem at få plads med ekstra stænger ved kolde vejr. Denne enkle models største fordel er, at den er meget let og bekvem!

Findes også i: Turkost, gul, blå, grøn og rosa.

SHOPPA NU: Gummistøvler til børn

LÄS MER: Kan man tvätta regnkläder?