Det här är Salomon S-lab Image

Det her er Salomon S-lab

Nöjer du dig enbart med det som proffsen använder? Så skal du teste Salomons løparskor for de som virkelig har farten.

Sammen med forskellige professionelle udøvere har Salomon taget en serie produkter inden for löpning og skidåkning. Kläderna och skorna går under namnet S-lab.

- Det er vores absolut hurtigste og letteste produkter til dem, der virkelig har farten. Atleterna är med under hela processen och kommer med input för att vi ska få fram produkter som är så bra som möjligt, säger Benny Grahn på Salomon.

Blandt dem, der er med i teamet, er den svenske skiløber og løber Emelie Forsberg, spanske Kilian Jornet og den amerikanske ultraløber Max King, som blandt andet sprungit Los Angeles maraton på supertiden 2:17.

emelieEmelie Forsberg er en af verdens bedste ekstremsportsudøvere. Læs vores interview med hende her . Foto: Jordi Saragossa.

Max King sprang i modellen Sonic, som er seriens eneste racer tilpasset asfalt og flackare underlag. Den vejer ynka 220 gram.

- Den er vores letteste sko, men har alligevel otte millimeter i drop, så du kan have et løbesteg, hvor du enten sætter i framfoten eller har mere utav en hälisättning. Sulan ger också dämpning och en bra rekyl, säger Benny Grahn.

Men tyngdepunktet ligger på trailskor. Fælles for alle trailmodeller er, at de har specielt fremstillede sulor til at give så bra grepp som muligt, og at de snöras åt med Salomons speedlacelösning.

- Den har vi patent på, og den er blevet meget populær. Snörningen tillsammans med den strumpliknande plösen gör att foten sitter väldigt bra i Wingsmodellen, som är den mest slitstarka modellen och som är perfekt för bergslöpning, säger Benny Grahn

ultra
Salomon S-lab Ultra er en racerko til hurtig terrænglidning. Den har et fald på fire millimeter og vejer kun 260 gram. Her finder du hele Sportamores udbud af S-lab.