Din guide till Sälen 2018 Image

Din guide til Sälen 2018

Njut av sportlovet i Sälen! Her er de bedste tips på praktisk boende, underbar åkning og restauranterna som sætter guldkant på semestern.

Hvis du ringer til Sportamores kundeservice og har spørgsmål om alpinudstyr, skidställ eller goggles, er det en stor chance for, at du får hjælp af vores skidekspert Lina. Når hun ikke hjælper kunderne, finder du hende med største sandsynlighed i skidbacken. Med boende både i Åre og Sälen lämnar hon Stockholm så ofta hon kan. Hvis du også har en Sälen-tripp inbokad, kan du teste Linas favoritställen!

lina sellgrenLina åker skidor minst sju veckor per år och har stenkoll på Sälen!

De bedste skridtture i Sälen

- Bedste skidåkning ifølge mig finder du i Lindvallen. Selv tager jeg oftest bort til backarna som ligger ved Söderåstorget. De passer dig som gillar fart och lite brantare backar. Et andet område, jeg gerne vil køre i, er østre Tandådalen, her er det oftest lidt mindre folk, og backarna er perfekte til hele selskabet. Her er det også suveränt at åka om du vill fila lite på din teknik, tipsar Lina.

Den bedste butik i Sälen

- Hvis du vil prøve en offpist på Sälenfjället, skal jeg anbefale området rundt om backen Väggen. Kom ihåg att du aldrig ska åka offpist ensam! Du skal altid have koll på lavinfaran og er du ikke van ved at åka offpist så skal du altid holde dig nära liftsystemen.

Bedste after-skin i Sälen

- Bästa afterskin hittar du enligt mig på Högfjällshotellet i deras vinterträdgård eller på Wallmans, där kan det bli riktigt röjigt!

De bedste restauranter i Sälen

- Hvis du vil spise en god middag, skal jeg bestille et bord på Lammet & Grisen. Et andet sikkert kort er Högfjällshotellets TB Grill Room eller deras Seafood Bar! I december 2017 åbnede en ny restaurant, som hedder Frö i Hundfjället. Den har jeg ikke prøvet før, men jeg har hørt, at den skulle være suveræn.

Bedste alternative beskæftigelse i Sälen

- Hvis du er træt i benene eller bare ønsker at gøre noget andet en dag, så skulle jeg anbefale Experium, som ligger i Lindvallen. Det er et eventyrbad med spa. Gillar du lite mer fart så skulle jeg rekommendera ett fartfyllt äventyr på skotersafari.

Den bedste bolig i Sälen

- Den bedste bolig finder du på Ski Lodge i Lindvallen. På lejlighedshotellet har du nærkontakt til alt, hvad du behøver under skidsemestern, og hotellet føles som et andet hjem, der tackler den trivsamma og mysiga miljön.

lindvallenLindvallen er en favorit i Sälen!

LÄS MER: Bedste tipsen i Åre 2018