Duffelbag – säsongens trendigaste väska Image

Duffelbag - sæsonens trendigste väska

Vandtæt, letpakket og behagelig at bære rundt på. Hvordan lyder det? Duffelbagen er en ofte bortglömd godbit, som er helt perfekt til korte weekendrejser.

En traditionel rygsæk kan ofte være for lille til den pakning, du vil have med dig på weekendresan. Derimod kan en resväska kännas alldeles för stor och otymplig. Den enkle løsning ligger i en hybrid med fordele fra de tidligere nævnte modellerna, nemlig duffelbagen!

- En duffelbag er en rymlig väska som oftast tillverkas i tarpauline, som är ett slitstarkt, vattenavvisande material. De fleste duffelbags har akselbånd, så du kan bære dem på ryggen, men vores modeller har også en almindelig bærrem, så du kan vælge, siger Erika Adolfsson , som er produktekspert på Wyte.

Till skillnad från en ryggsäck packas en duffelbag liggandes på rygg, med en stor och lättillgänglig öppning på magen. Det gør, at du kan prøve ned mere end hvad du kunne få plads med i en almindelig rygsæk, samtidig med at du slipper kompromissa med framkomligheten.

- Duffelbagen er tænkt at bruges, da du skal have med meget grejer, når du åker någonstans, hvor det måske ikke passer med en väska på hjul. Som til fjällen eller landstället där du måste gå på underlag där hjulen inte kan rulla.

Hvis du skal ud til stugan over långledigheten og har planerat for stor packning for en traditional ryggsäck eller handväska, kan en duffelbag bli den perfekta följeslagaren. Men du gør heller ikke bort dig om du tar med den til gymmet. Med sit sportiga look passar den rätt in i träningsmiljön!

- De fleste duffelbags kommer i ganska neutrala färger. Vi har fremstillet en, som er mat i kvalitén, hvilket giver en stilren følelse. Tanken er at give väskan et sporty outdoor-look som gør at du kan ha modellen både på resan och till din träningsoutfit.

Uanset om du skal på en weekendresa eller tröttnat på att spräcka ryggans sömmar varje gång du ska till gymmet kan lite extra utrymme aldrig skada. Passa på att spana in de vattenavvisande godbitarna nedan.

WYTE Duffelbag 70L

Wyte duffelbagDin nye bedste ven på rejsen. Wytes duffelbag rymmer 70 liter og har flere smarte futteraler til småsager og smutsiga skor. Modellen findes i farverne blå, sort og grøn, henholdsvis 40, 70 og 90 liter. Selvklart er den også vandafvisende. Rekommenderat pris 399, 499 respektive 599 kronor.

Kari Traa 50L

Kari TraaKari Traas duffelväska rymmer 50 liter og er faktiskt inte bara vattenavvisande utan också vattentät. Bland konkurrenterne klistrer den ud som en frisk fläkt i det annars ganska nedtonade sortimentet. Väskan findes i farverne rød/rosa, grå/rosa, grå og sort. Rekommenderat pris 660 kronor.

Adidas 3S Konverterbar Duffel L

AdidasAdidas kører som vanligt på noget ganske stilrent, men hvad gør det? Hvem vil aldrig se deras tre vita ränder bryta mot det nattsvarta? Præcis som vi kan se på Wyte, har Adidas flere smarte modeller til smågrejer og et ventileret skaft. Den har også en forstærket bund for ekstra slittålighet. Rekommenderat pris 449 kronor.

Umbro Core Vag 30L

UmbroUmbros kompakte duffelmodel må være enklere end de andre, men prisen taler sit tydelige sprog. Som sine konkurrenter er den vandafvisende og mere slittstark end en vanlig ryggsäck, men i sammenligning med mange andre väskor i samme genre er den ganska liten och kompakt. Väskan finns i rött och blått. Rekommenderat pris 149 kronor.

Reebok Stil fundet greb

ReebokReebok har vågat lidt mere, når det gælder design. Deras duffelbag fragår outdoor-tonen med den her melerade street-inspirerede design. Ligesom duffelväskan fra Wyte kan den bäras som både ryggsäck och som vanlig väska, samt erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Rekommenderat pris 379 kronor.

LÄS MER: Derfor er vandring et familieeventyr

LÄSMER: Hvilken vandflaska ska jag ha?

SHOPPA HÄR: Väskor och ryggsäckar