Ellesse – ett nytt ess på Sportamore! Image

Ellesse - et nyt sæt på Sportamore!

Se et giftigt mål mellem mode og sport. Resultatet bliver Ellesse, et nyt mærke på Sportamore som gør bedre sportmode end nogen anden.

Vi på Sportamore elsker sportstøj og derfor er vi glade for at kunne præsentere et helt nyt mærke, som virkelig er i sit es, når de gør moderiktiga kläder med sportinfluenser: Ellesse.

- Ellesse er et italiensk sportsnavn, som blev grundlagt i 1959 og har sine rødder i tennis, skidåkning og fodbold. Det italienske landslag var til eksempel sponsoreret af Ellesse, da de vandt VM under 80-tallet. I dag har varumärket hittat tillbaka till modebranschen och kännetecknas av fantastiska färger inspirerade av 80-talet och med en stark logotyp, säger Waseem Ahmad på Ellesse.

Hvilke kunder er du på vej til?

- Det er mange, der liker Ellesse. Både den ældre generation, der kender igen mærket fra tennisbanen og synes, at en klassisk t-shirt eller sweatshirt er et must i garderoben, til den yngre hipsterkunde, der følger med i moden og nu hakat på heritage sport- og lifestyletrenden.

Hvordan er era kläder i storleken?

- Italienske mærker er lidt mindre i størrelse end de skandinaviske. Oversize-trenden er stærk for kvinder, så mange piger vælger at købe herrkläder og bærer det som et boyfriend-look.

Hvad er absolut bedst i vores kollektion?

- Trackpants er et hit, vi sælger flere sådanne end jeans til vores kunder. Det er også et must have at have et matchende sæt, tænk træningoverall, præcis som man havde på 80-tallet.

Hvordan får jeg et par mjukisbyxor til at føles som cool sportstøj og ikke som et hjemme-och-mysa-i-soffan-plagg?

- Det handler om styling og om at du vågar se anderledes ud. Følg bloggarna och Ellesse på Instagram, så får du inspiration på hur du får det att se ut som mode i stället för sport.

ellesseHurra, nu er det trendigt med tracksuit igen - både snyggt og bekvämt på samma gång!

LÄS MER: 3 anledningar att älska Casalls nya korkserie