Expertens bästa tips för att bränna fett Image

Ekspertens bedste tips til at brænde fedt

Du behøver ikke gå på nogen galen diæt eller træne som en tok om du vil gå ner i vikt - 12 000 steg om dagen er allt du behöver. Hälsogurun Martin Bach deler med sig af sine bedste tips for at maxa förbränningen.

Martin Bach er en af Sveriges mest velrenommerede personlige trænere og hjælper såvel elitidrottører med at maksimere deres træning, som overgår privatpersoner til at komme i bedre form.

SHOPPA HÄR: Træningskläderna som tar dig till nya höjder

Det senare ligger honom extra varmt om hjärtat och han har en lång erfarenhet av att pusha klienter att vinka hej då till onödiga kilon. For at du skal nå dine mål, er det vigtigt, at du skaffer dig tydelige mål, det kommer til at hjælpe dig, når motivationen tryter.

- Det er vigtigt at finde så mange målepunkter som muligt, at du skalffar mål og delmål på vejen. Og fokuser ikke bare på vikten. Konditionen vil blive bedre og midjemåttet måske minskar mer än vågen visar. Se til helhedsbilledet, siger Martin Bach.

fett
Stirra dig ikke blind på vågen om dit mål er at tappa kilon. Känn i stället efter hur kroppen känns och om kläderna sitter annorlunda.

Hvad er så det vigtigste at tænke på, hvis du har bestemt dig for at gå ned i vægt?

- Tag reda på vad som ger resultat och ta hjälp av någon som vet hur man gör. Du skal ikke behøve at gøre noget, bare for at du skal gå ned i vægt. Gør du det er sandsynligheden stor for, at du ikke kan bevare din nye livsstil. Men du kommer til at skulle kæmpe. Er du ikke beredt på at gøre jobbet, kommer det ikke til at gå vejen. Arbejder du på, når dine delmål og får resultat, så kommer motivationen for at fortsætte hele vejen garanteret at findes der.

Martin Bach går også efter at finde en anden måde at tænke vægttab på.

- Det er, at det skulle være bedre for fedtforbrændingen at træne på morgonen. Du kan få samme effekt på kvällen om du inte ätit på flera timmar. Det er absolut ikke meningsløst at gå på kvällen. Og så er al træning jo fantastisk!

Maxa förbränningen

Martin Bachs fire grundpelare för att gå ner i vikt:

1. Gå 12.000 skridt om dagen

- Det her er oerhört viktigt, det handlar om att ha en förbränning hela dagen, helst varje dag. Vill du bli av med fett räcker det inte att sitta på spinningcykeln några gånger i veckan och sedan vara still resten av tiden. En person, som har et stillasittande arbete och åker buss eller bil till jobbet går ungefär 3 000-5 000 steg om dagen. Det rækker ikke. Fram med stegräknaren, den finns i klockor, aktivitetsband och säkert i din telefon, och börja räkna. Vardagsmotionen er uvurderlig.


2. Træna intervaller

- Hvis du ønsker at øge din træning, er intervaller svaret. Og arbejd med aktiv vila. Det er da det forbränns som mest. Riktmärket är att relationen arbete/vila ska vara 1:3, det vill säga, spring en minut och powerwalka i tre. Intervaller er fedtforbrænding og konditionstræning i en perfekt kombination.


3. Ræk plus og minus

- Bare for at du spiser nyttigt, går du ikke ned i vægt, uden at du må spise mindre og forbrænde mere. Jeg ber ikke mine klienter om at regne med deres mad eller kalorier, men du må være nyfiken og vide, hvad du stopper i dig. Overslagsräkna och var medveten om hur du ska äta men krångla inte till det för mycket.


4. Tag hjælp af tillskott

- Når du ændrer din kost og øger din træning, kommer du til at føle dig træt. Så skal du se at få i dig energi, som ikke er kalorier og som giver en positiv effekt, men uden bieffekter. Koffein er et eksempel.

martinbach
På Martin Bachs hjemmeside kan du læse mere om hans syn på træning og sundhed.