Feminint flow i Blaccs nya yogakollektion Image

Feminint flow i Blaccs nye yogakollektion

Når hverdagsrutinerne er tilbage efter sommeren med stressede arbejdsdage og kolde vejr, længes vi efter sköna yogapass i mjuka kläder. Blacc Yoga er alt, hvad vi har lyst til og ikke har brug for!

Præcis som vi længtar efter at få dra på oss stora, stickade tröjor ser vi fram emot en softare känsla även i träningssalen. På yogapassen foretrækker vi mjuka, flexibla material framför maximal fukttransport och det är precis den känslan som återspeglas i hösten yogakollektion från Blacc.

- Vi er blevet inspireret af det rolige og den stemning, som infinner sig i en yogasal. Under arbejdet med kollektionen har vi brugt os af farver, der skaber en harmonisk følelse og som føles lugna og sköna for øgat, siger Erika Adolfsson, designer på Blacc.

Färgsättningen är inspirerad av havets skiftande nyanser i blått och grönt, medan mönstret avspeglar vattnets virvlande vågor och krusningar. De nautiske tonerna kompletteras med mjuka nyanser av ljusrosa och rostrött.

Blacc Yoga_3_2018Sport-bh:n Pause matcher du snyggt med high waist-tightsen Poise. Rekommenderat pris är 299 kronor respektive 349 kronor.

Under arbejdet med højskolens kollektion har designteamet arbejdet meget med bløde linjer, der giver en feminin følelse. Du skal føle dig trendig og snygg uden at behøve tumma på passformen.

- Plaggen har en fantastisk bevægelsesfrihed, som kræves, når man praktiserer yoga. De sidder bekvemt på kroppen og lader dig fokusere helt og holdet på dig selv og dine rörelser. Kollektionen er fremstillet i mjuka kvalitéer som känns sköna mot huden. Der findes ingen hårda detaljer som dragkedjor eller vassa bh-spännen, vilket skiljer yogakläder från exempelvis löparkläder. Plaggen passer også til andre typer af lågintensiv træning såsom barre, pilates eller dans.

Erika Adolfssons favoritlook til efteråret er high waist-tights kombineret med en crop top.

- Det er supertrendigt lige nu at matche en sportsbh eller crop top til et par tights med høj midja. De høje tights gør, at man ikke føler sig nøgen, når man skipper linnet. Vi har mange nye favoritter i høstens yogakollektion, blandt andet overdelen Flow og tightsen Poise i matchende mønstre!

Kika på videon om du vil se yogaplaggen i bevægelse. HÄR hittar du alla yogaplagg från Blacc.

SHOPPA HÄR: Alt for yogapasset

LÄS MER: Nu gør Blacc en mammakollektion!

LÄS MER: 6 yogapositioner som mjukar upp stela höfter