Fleksibel træning med Nike Metcon x Free

Forestil dig en sko med Metcons smarte detaljer og Nike Free-familiens fantastiske fleksibilitet. Det er den nye træningssko til mænd: Nike Metcon x Free.

SHOP HER: Træningssko fra Nike

Hvis du foretrækker en alsidig sko, der passer til mange forskellige træningsformer, kender du sikkert Nikes Metcon-serie. Den seneste opdatering, Metcon 4, var en stor favorit hos vores testpanel, som sagde, at det er den perfekte sko til CrossFit og andre træningsformer med flere faser. Den bløde hælkappe og det stabile gummi var to egenskaber, der især charmerede testerne. Den samme hælkappe findes i den nye Metcon x Free, en sko, der lover endnu større alsidighed takket være øget fleksibilitet.

- Ved at kombinere stabilitet med inspiration fra Metcon i hælen og fleksibilitet fra Nike Free i forfoden, får man en sko, der er fleksibel nok i forfoden til at løbe hurtige spurter i, men stabil nok til at løbe squats med vægte, forklarer Nils Spetz, produktspecialist på Nike og fortsætter:

- "For at gøre skoen så alsidig som muligt har produktudviklerne baseret den på fem forskellige øvelser - squats, sprints, rope climbing, box jumps og skate jumps - som aktiverer kroppens tre energisystemer og store dele af kroppens muskelgrupper. Skoen er designet til at fungere til alle disse øvelser samtidig, uden at man behøver at skifte sko.

AH8141-004-PHCFH001-2000.pngMetcon x Free er en træningssko til mænd, som er perfekt til CrossFit og andre multi-tasking-træningsformer. Vejledende pris er 1.195 SEK.

Forskellige energisystemer henviser til de systemer, som kroppen bruger til at frigøre energi; kort sagt er de knyttet til den type arbejde, som musklerne skal udføre. De har forskellig betydning alt efter sportsgren, men for et godt helbred bør du træne alle systemer under din træning. Metcon x Free er derfor udviklet til at blive brugt, uanset hvilket system der kører.

Den har en holdbarhed og stabilitet, der kan modstå intens træning, samtidig med at den er let og fleksibel nok til at bevæge sig naturligt takket være laserskårne flexriller i ydersålen. Man føler sig ikke lukket inde i denne træningssko, men snarere blød, bevægelig og fri.

Hvad har skoen, som vi ikke kender fra nogen anden Nike træningssko før?

- Ud over at være en helt ny model med en ny måde at tænke træningssko på, er den måde, læsten er lavet på, lidt anderledes end andre modeller. Dette design betyder, at foden sidder i mellemsålen og giver bedre støtte omkring svangen og rundt om foden.

Hvem bør prøve denne sko?

- Alle, der laver mange forskellige øvelser i fitnesscentret og ønsker en alsidig sko til en bred vifte af øvelser, vil elske den nye Metcon x Free.

AH8141-001-PHSLH000-2000.png

Metcon x Free fås også i sort og hvid. Du kan finde den her.

LÆS MERE: Maksimal støddæmpning i den nye Nike Epic React

LÆS MERE: Ny Metcon 4 lever op til alle forventninger