Fördelarna att resa med Houdinis Liquidkläder Image

Fordelarna att resa med Houdinis Liquidkläder

Sköna, svala och lättpackade - Houdinis smarta liquidkläder är ett måste på resan

Skal du ud og rejse i sommer, eller for den delen nogen anden tid på året, har Houdini kläderna för dig. Deras Liquidserie er både smart tilpasset for at være smidig at rejse i og for at kunne bruges på friluftssemestern.

- Liquidkläderna er materialmässigt väldigt tunna och lätta. Det gør, at de ikke bare holder dig sval, uden at du enkelt kan pakke dem i en ficka, som ikke bliver større end 10x10 centimeter. Materialet tørrer desuden let og beskytter mod UV-stråling, siger Magnus Ryde på Houdini.

Klæderne er desuden praktiske at bruge, når du træner.

- De er lavet i godt funktionsmateriale, som er smidigt og følger med. Jeg bruger mine til at klatre i og mange cykler, spille golf eller tennis i dem.

LÄS MER: Houdini tager miljøet på største alvor

Liquidserien har eksisteret i ti år og er stadig meget populær.

- Den er størst under vores og sommer men efterfrågas hela året eftersom många även reser på vintern. I det øvrige outdoorsegment plejer det at gå mere trender men Liquidserien er ikke lige så känslig. Rock shorts og Rock pants er manges favoritter og har sat sig så længe.

LÄS MER: Du har vel ikke savnet, at Houdini gør barnkläder?

rock shortLiquid Rock Shorts. Perfekt til vandring og klättring med sin fine pasform og sit sköna materiale.899 kroner i ordinær pris .

rock pantLiquid Rock Pants. Lätta och slitstarka med dragsko nedtill. Ordinarie pris 999 kroner. Passer til damer og herrer.

tagalongTag Along-jakke. Ordinarie pris 1 195 kroner. Ingår ikke i liquidserien. Er packbar i bröstfickan. Vindtät, slitstark och i lättvikt. Er til damer og herrer.

cruxCrux Shorts. Ordinarie pris 799 kroner. Ingår i Liquidserien og findes for både dam og herr. Har smidigt stretchmateriale og justerbart elastisk bånd i midjan.

LÄS MER: Vandringsleder i Sverige fra syd til nord

LÄS MER: PT:ns tips för träning på semestern