Test: Fotbollsskor för juniorer 2020 Image

Test: Fodboldsskor til juniorer 2020

Hvornår skal du købe nye fodbolde til Messi junior? Læs det her testet først!

Fodboldsæsonen er i gang! Som de fleste dyrlæger vokser børnenes fødder som ogräs (eller skal vi måske sige fodboldsgräs?), og derfor er det måske dags for nye fodboldsskor til børnene? Læs vores juniortestpanels uddrag af tre populære modeller fra Nike og Adidas.

Shoppa: Gå direkte til alle fodboldsskor for juiorer

Nike Vapor 13 Academy MDS.jpgModel: Vapor 14 Academy MDS, Nike

Det bedste med fodboldsskon: At de er snygga, sköna och att snörningen sitter ordentligt.

Testpanelets udlægning:

I grønt og blåt kommer denne urcoola fodboldssko fra Nike. Den passer gräs eller konstgräs och är förstärkt i tån för att ge längre hållbarhet. Vores lille testpanel mener, at sulan er skøn, og at hälkappan er bekväm utan minsta lilla risk för skavsår. Skon funkar både på plan och i mål. En af de bedste egenskaber med skon er snøringen.

- De er enkle at knipse, rosetterne sidder flot og er ikke for store - så flot materiale! Det bliver bare bedre efter nogle gangers brug, siger forældrene til en af børnene i testpanelet.

Hvis du har meget små fødder, kan du opleve dem som brede. Skon andas jättebra och du blir varken svettig eller kall - inte ens när det haglar!

adidas Predator 20.4 FxG Jr.jpg
Model: Predator 20.4 FxG Jr, Adidas

Det bedste med fodboldsskon: At de er så slittåliga, dessutom får designen ett stort plus.

Testpanelets udlægning:

Det her er en hurtig og let fodboldsko, der har en ovandel, som giver dig bedre boldkontrol. Skon sitter tight runtomkring och blir snabbt en del av foten. Derfor må du snøre op ganske meget for at komme i med foden. Hvis man er meget lille, kan man bruge en voksen. Greppet er utmärkt, både på konstgräs och på gräsmattan hemma.

- Det er lidt mere fart og præcision på barnets skott sammenlignet med tidigare skor, säger en testares förälder och barnet fyller i:

- Wow, de her er så cool!

Skon håller hög kvalitet och är slittålig, den klarar tufft spel. Svarta skor är ett plus eftersom fotbollsskor blir smutsiga väldigt snabbt och med en mörk kulör syns det inte lika mycket. Utöver träning vill en entusiastisk testare ta med skorna till skolan, till morfar och ut i skogen. De funkar dock bäst på fotbollsplanen.

adidas Nemeziz 19.4 FxG J.jpg
Model: Nemeziz 19.4 FxG Jr, Adidas

Det bedste med fodboldsskon: Hur bra skon sitter och att den är skön från första användning.

Testpanelets udlægning:

Imponera på motståndarna i dessa coola skor i vitt och blått. Ovandel i syntetläder formar sig efter foten, och fästet funkar prima på både vanlig gräsmatta och konstgräs. Testpanelen säger att skon sitter som en smäck och att den är både snygg, skön och ger en bra bollkänsla.

- Med de her på fødderne bliver præcisionen meget bedre, og også skotten bliver hårdere sammenlignet med andre fodboldsskor, som jeg tidligere har spillet i, siger en af juniorerne i testpanelet.

Skon är normal i storlek, eventuellt är de åt det smalare hållet. Skosnoren kan opleves som lidt lang. Skon upplevs som superskön av hela testpanelen, från första gången de används.

Tips: Har du koll på hvilken størrelse dit barn behøver? Tag en indersulan ud af skabet og lad barnet stille sig på den. En bra fotbollssko bör inte vara mer än 5 millimeter för lång.

SHOPPA HÄR: Alle fodboldsskor til juniorer

LÄS MER: Så enkelt får du til vandring med børnene