Framtidens träningskollektion är här Image

Fremtidens træningskollektion er her

Glöm uppdelningen mellan tekniskt och trendigt. Glid sømløst mellem sport og fritid i plagg som er lige funktionella som snygga. Nike Tech Pack ligner intet du har set tidligere.

Tænk dig en kollektion træningskläder som fungerar lika bra på gymmet som i löpspåret, på jobbet och till vardags. Plaggen er i en ramme, når det kommer til både funktion og stil, omhyggeligt uttänkta i minsta detalj och vitt skilda från allt annat du har i träningsgarderoben. Der har du sæsonens Nike Tech Pack, en futuristisk kollektion for visionærer, som vil ligge i kanten med det allernyeste, både stil- og funktionsmæssigt.

- I efteråret 18 gjorde vi os tanker om, hvordan vi ser på Tech-serien. Det har tidligere været en kollektion med futuristiske, tekniske fleeceplagg, men det kändes som vi behövde göra något mer. Tech Pack har et helhedsperspektiv, med alt fra tech fleece-plagg til jackor og strumpor. Designspråket er rettet mod en moderne og urban kultur, og der er et tydeligt materialedrevet fokus, siger Nils Spetz, som er produktspecialist på Nike.

Nike TechPack2.pngI nya Tech Pack har Nike gått in all in på den futuristiska, coola looken.

Under arbejdet med Tech Pack har Nike lært meget om materialer og fremstillingsprocesser. Det er superavancerede hverdagsplagg med teknisk kvaliteér.

- Det er en meget avanceret materialeværdi i alle plaggen. Kollektionen driver meget af hvor kroppen rør sig, så om du er varm på overkroppen skal plagget andas bra på just de delarna.

Tanken med kollektioner er også at sudda ut gränserna mellan träningskläder, sportswear och streetwear. Du skal kunne have samme coola löparjacka når du springer som til vardags. Selv om tightsen, jackorna og shortsen er tilpasset til træning, skal du gerne klikke dem hjem for at de er snygga trendplagg.

- Men det er stadig en kollektion drevet af funktion, som skal se teknisk ud, næsten på et overdrevet måde. En del västar och jackor har til eksempel helt orimligt mycket fickor för att få till den här överdrivna och supertekniska känslan.

Niek TechPack4.pngSportstoppen er lavet af et specielt materiale, som gør den lidt vådere.

Nogle nyheder, der er værd at spænde lidt ekstra på, er den opdaterede Tech fleecen med en helt ny struktur og følelse. Det er den flossede fleecen 2.0, skulle man kunne sige. Tech woven er en anden spændende materialekombination af forskellige vævede stoffer, hvor designteamet leger lidt mere med udtrykket. Det findes en våtdræktskänsla i materialet och insidan ligger utåt, för att visa hur sömnaden och teknologin ser ut. Du kan se, hvad der foregår i plaggen på en helt anden måde end tidligere.

Nike Tech PackNeongula tights, rekommenderat pris 1 295 kronor, och matchande tröja, rekommenderat pris 729 kronor.

Färgskalan i kollektionen består af naturligt nedtonede, mørke og enkle farver, som kontrastererras af accentfarver i neonrosa og lysende kulører.

- Et kendetegn for hele Tech Pack er koderna som syns utanpå. Det er det numeriske alfabet, der viser "Nike" og "Just do it" i koden. Det er en måde at sætte vores logo og prægel på plaggen, men at det ser mere datatekniskt ud.

HÄR hittar du hela vårt utbud från Nike Tech Pack.

SHOPPA HÄR: Jackor fra Nike
LÆS MER: Mange sköna mil med nye Nike Vomero 14

LÆS MER: Løberne du ikke vil savne i 2019