Fynda löparskor! Image

Fynda löparskor!

Nogle af vores testfavoritter er nu på rea! Det her er løparskorna du kommer vilja klicka hem genast.

DAM

noosa
Nu findes Asics Noosa FF på rea! En superlätt men samtidigt stabil löparsko med bra hälgrepp. Noosa FF er meget behagelig og har præcis respons i løbet. Vælg en større størrelse end normalt, den er lille i størrelsen.

new balance
Ny Balance Fresh Foam 1080 v7 er en neutral løbesko, der sidder godt på foden. En blød og blød løbesko, der sidder godt på alle typer underlag. Testpanelet anbefaler, at du går op i en halv størrelse for mest mulig komfort.

under armour
Under Armour Speedform Gemini 3 sidder som gjuten allerede ved første anvendelse. En let og blød løbesko i flot minimalistisk design, perfekt til både korte og længere rundor. Det er virkelig fedt at have sneakers på, fordi udseendet er så fint.

salomon
Hvis du vil have en superlet trailsko til hurtig terrænløb, er Salomon S-Lab Sense 6 SG et godt valg. En perfekt kombination af god greb, skøn fleksibilitet og en indersål, der krammer om fødderne. God kontakt med underlaget - nu er det bare at give dig ud og springe!

salomon
Salming enRoute Shoe er elskad af testpanelet. Den er smuk, let, stabil og passer til dig, som har høje krav til dine løbesko. Lad dig ikke lokkeras af det klumpede udseende, den er virkelig let og superbra.

puma
Puma Ignite 3 er en rigtig flot og blød og stabil løbesko. Den er ventileret og en rigtig god allroundsko. Fjädringen i löparskon är relativt hårt och inte så svampig som andra stabila skor kan vara.

HERR

asics
Asics Gel-DS Tariner 22 er en hurtig sko, perfekt til intervalløb og hurtige rundor. Den er lille i størrelsen, så gå gerne op i en størrelse. Passformen på bredden er derimod perfekt. Det her er et godt supplement, hvis du har almindelige allround-løbesko derhjemme og vil løbe til næste niveau.

puma
Puma Ignite Evoknit er en neutral løbesko med fremragende fjedring. Desuden er de meget spejsiga i designen. Trods det noget usædvanlige udseende sidder skon bra på foten och greppet är bra på olika typer av underlag. Storleken är normal på gränsen till stor, så du behöver inte gå upp i storlek.

under armour
Under Armour Speedform Gemini 3 er en sko, der gør få besvikna. Den har høj komfort, skøn dæmpning og klämmer ingenstans. Skon ger en snabb känsla och är grym att springa i. Ta den större storleken om du är mellan två storlekar. Våga testa ett nytt märke på löparskor, du kommer inte ångra dig!

salming
Salming enRoute Shoe er en udstickende løbesko i en maxad farve som får dig til at springa med avancerad känsla. Sitter fint på foden og er meget smuk. Är lite liten i storleken, tyckte vår testpanel. Våga köra färg!

LÄS MER: Vårens store løparskotest for mænd 2017

LÄS MER: Vårens stora löparskotest för kvinnor 2017