Vi testar Garmin Forerunner 645! Image

Vi tester Garmin Forerunner 645!

Med GPS, pulsmåling og Garmin Connect på håndleddet er det umuligt. Så her synes vores testpanel om pulsklockan Garmin Forerunner 645.

Garmin Forerunner 645 er i grunden en löparklocka. Det siger så meget, at den også er fuldt udstyret med andre funktioner og forprogrammerede træningspas til forskellige sportsgrene og aktiviteter. Her fortæller vores tekniknørdede testpanel, hvorfor Forerunner 645 er en storfavorit!

REDO FOR SHOPPING: Alle vores pulsklokker, multisportsklokker og træningsklokker

Test af: Garmin, Forerunner 645

Garmin Forerunner 645

Findes i farverne: Forerunner 645 Svart & Forerunner 645 Brun/Beige

Passar till:

  • Styrketræning (fitnesscenter)
  • Konditionstræning (crosstrainer, trappemaskine, klättring, indendørsrodd)
  • Yoga
  • Löpning (löpning på bana, löpband, inomhuslöpning, terränglöpning)
  • Fritidsaktiviteter (utförsåkning, snowboard, längdskidåkning, paddelsurfing, rodd så som kanot och kajak)
  • Cykling (motionscykel og cykel)
  • Simning i bassäng

Det bedste med klokken: At den er väldigt användarvänlig och att data sömlöst kan flyttas mellan din gamla Garminklocka och din nya. Det er en undervurderet, men ekstremt smidig funktion!

Særlige funktioner: Pulsmätning via handleden, GPS, Garmin Pay, Garmin Connect, Bluetooth, vattentäthet på 5 ATM (stänk, regn, snö, dusch, simning, dykning ned i vatten och snorkling reds.anm.) med mera.

Sammanfattning:

En vandtæt træningsklocka fra Garmin, som indeholder de aller fleste funktioner, som motionæren behøver. Når du graver ud og springer, kan Garmins pulsklokke Forerunner 645 erstatte såvel mobiltelefon som betalkort via Garmin Pay. Desuden er den ekstremt prisværdig!

- Det går väldigt smidigt att betala med klockan, berättar en i testpanelen och tillägger:

- Jeg holder helt enkelt bare fram handleden. Supersmidigt!

Brugervenligheden i den her pulsklockan er en af dens store fordele. Mens mange andre træningsklocker rymmer langt flere funktioner end hvad de fleste behøver, indeholder Forerunner 645 præcis lagom, noget som også avspeglas på prisen. På det her viset slipper du for at betale for en masse funktioner, som du alligevel aldrig kommer til at bruge.

- Nogle smartklockor indeholder for eksempel programmerede skidkartor over alperna. Det er jo coolt og så, men intet jeg nogensinde kommer til at bruge, siger en i testpanelet og en anden tilägger:

- Ja, jeg elsker at klokken er enkel at forstå sig på. I stedet for en touchskärm så sköts Forerunner 645 med fem analoga knappar.

Batteritiden er en anden fordel med den her træningsklockan. Ved normal brug kan den klare op til syv dage, og laddas desuden op meget hurtigt. På bare en time kommer klokken op i næsten fuldt batteri.

- Forerunner 645 er super, hvis du vil lytte til musik, mens du træner, men helst ikke slap af med dig mobiltelefonen.

En af de absolut bedste funktioner med den her træningsklockan er, at den går at koble til Bluetooth-hörlurar. Derefter kan du lytte til musik fra musiktjenesten Deezer eller downloade sange fra iTunes.

- Jeg synes, klokken er pæn også! Väldigt enkel, men ändå stilig nog att ha till vardags, avslutar en testare.

Skulle du trætte på, eller slita ut, klockans armband kan det också enkelt bytas ut mot ett nytt. Det behøver heller ikke göras hos någon urmakare, utan fixas enkelt själv. Det sagt så er det armbånd som medföljer väldigt mjukt och håller hög komfort. At det er fremstillet i silikon betyder desuden, at det enkelt kan tørres af eller vaskes ved behov.

Flere træningsklocker i Garmins Forerunner-serie:

SHOPPA HÄR: Alle træningsklocker hos Sportamore!

LÄS MER: Kan jag springa med hosta?