Gladiatorn bjuder på sin tuffaste övning Image

Gladiatorn byder på sin tuffaste övning

Gladiator, MMA-kæmper og Ninja Warrior. Daniel Atterhagen har gjort mange timer i gymmet gennem årene. Testa hans hårdaste övning!

Daniel Atterhagen er bjässen "Beast", som du måske ser i Gladiatorernapå Tv4. Eller i en MMA-bur under hans år som aktiv fighter. Nu senast har han synts i Kanal 5:s Ninja Warrior" där han svingat sina 115 kilo och 193 centimeter genom den krävande banan - men det var mest en rolig utmaning vid sidan om hans satsning på wrestling.

Vardagen tilbringer ham ellers som PT på Sats ved Stureplan i Stockholm. Där pushar han sina klienter att nå sina mål. Vi fik en hurtig pratstund med honom för att prata lite bålträning.

Hvor meget træner du egentlig?


- Jeg træner tre til fire pas i ugen på gymmet. Det er for sent for mig nu. Under mine år som aktiv inden for MMA lå jeg på tolv pass i veckan. Men det skulle aldrig gå nu, jeg behøver meget mere återhämtning som 34-åring, siger Daniel Atterhagen.

Hvordan træner du bålen?

- Den træner jeg i næsten alle pas, to gange i ugen måske lægger jeg mere fokus på den og kører ordentligt.

Har du en favorit til at spise?


- Jeg prøver aldrig at køre det samme to gange og varierer derfor mine øvelser meget. Men toes to bar med eller utan vikt kör jag återkommande. Den er bra eftersom inte bara bålen får jobba.

Har du nogen opgave, du synes er ekstra vigtig?


- Dead bug, eller omvänd planka, är den tuffaste bålövningen tycker jag och den som gör ondast. De indre bålmuskler får sig en rejäl omgång och det smärtar precis så som bra träning ska göra. Jeg elsker den smärtan!

Hvorfor er det vigtigt at træne bålen?

- Det er jo stammen i kroppen, som sammen med ryggen holder op og ihop hela kroppen. Træk meget bål!

Hvad synes du om sexpack på magen?

- Det er vel trevligt, men det vigtigste er, at du fungerer og er funktionel i din styrke, ikke at du har konturer på magen. Vill du ha ett sexpack ska du vara noga med maten och jobba med många bålövningar med vikter.

LÄS MER: Nu starter Sportacore
LÄS MER: Simon Skölds selvtips