Gladiatorn Pansar: ”Jag vill se bra ut naken” Image

Gladiatorn Pansar: "Jeg vil se bra ut naken"

Du kender ham igen som gladiatorn Pansar, men han hedder egentlig Peter Bláha. Her afslører han, hvordan han tager den bedste selfien på gymmet og hvordan meget han drives af fåfængan.

Når Peter Bláha ikke udfordrer deltagere i Gladiatorerna på TV4, bruger han meget tid i crossfitboxen, hvor han finder sin fysik med målet at tage sig til Crossfit Games som master næste år.

SYV SVETTIGA SPÖRSMÅL

Hvor ofte vasker du dine træningskläder?

- Aldrig, det gør min fru og jeg bytter tøj mellem næsten hvert pas, i alle fald strumpor, t-shirt og kalsonger. Shorts kan hænga med två, tre pass. Du skal skifte tøj efter hvert ellers har du ikke taget i. Det er bare ærgerligt at springe rundt i brugte tøj, det er respektløst mod de rundt omkring dig.

Hvad gør du på gymmet, når ingen ser dig?

- Jeg har ingen hyss til mig, jeg træner bare stenhårt.

Hvor vigtigt er fåfængan som drivkraft for din træning?

- Den er vigtig, jeg vil se bra ut naken och vara vältränad hela livet, det vill min fru också och det vill jag att hon också är. Jeg er tilfreds med min krop nu, det er ikke sådan, at jeg går rundt og forstyrrer mig på mine vader eller noget andet. Det kunne ske, når jeg var yngre.

Hvad er den bedste selfien at tage på gymmet?

- Det er oftest andre, der tager billeder af mig i fitnesscentret, men det bliver en selfie, så jeg tager gerne et bicepsbillede i bar overkropp med en bra, hård mage.

Beskriv din tøjstil, når du træner?

- Jeg har altid shorts og t-shirt, også når det er for varmt. Forut kørte jeg i strømpebukser, men det har jeg slutat med.

Hvilken øvelse plejer du at fuske med?

- Om det händer så är det i övningar som jag vet att jag är stark i, typ knäböj. Jeg ved, at jeg har kapaciteten der og ikke behøver at løfte så meget hver gang. Jeg fokuserar mer på mina svagheter i stället, där fuskar jag aldrig.

Hvad spiser du, når du skal have noget?

- Chips og nutella. Det skulle jeg kunne spise hver dag, men det gør jeg ikke. Jeg forsøger at holde omkostningerne i veckorna og sedan unna mig saker på helgen. Ju mer du tränar och ju större du är, desto bättre förbränning har du och då kan du äta mer skit. Det fattar ofta inte folk. Så kan du spise dårligere med gott samvete!

peter blaha
Peter Bláhas bedste motivationstips: - Find et mål. Trænar du för att må bra, så måste du göra jobbet, sedan får du gå hem. Skriv ner ditt mål, var konkret och framförallt, formulera det själv. Ta fram lappen då och då och titta på vad du vill uppnå. Foto: Dcore

Læs Peter Bláhas blog HÄR og følg ham på Instagram @peterblaha.

LÄS MER: Jenny "Kitsune" Adolfsson om det vanligaste misstaget att göra på gymmet