Glittra in det nya året med Nike Metallic Clash Image

Glittra i det nye år med Nike Metallic Clash

Vinterns mest skimrende træningskollektion er her! Metallic Clash fra Nike er en blänkande injektion av lyx som du inte får missa.

Nyanser af ädla metaller blandas med snygga bastoner i Nike Metallic Clash, en kollektion som ger omedelbar festkänsla i vintermörkret. Så her års behöver vi allt ljus vi kan få, så den här flashiga nyheten är ett tacksamt inslag i träningsgarderoben.

I Metallic Clash er det guld som glimmer og sølv som blanker, men på en opolerat måde med en rå følelse. Også om farvevalen og materialet til tankene til en gnistrende, velfyldt smyckesskrin er det intet ømtåleligt over den her kollektion. Det er tøj at træne hårdt i, som skal blive smutsiga och svettiga!

I kollektionen finder du alt fra tights, sportsbh:ar og tröjor til linnen och träningsskor för både löpning och träning. Nogle af vores favoritter finder du her nedenfor.

Nike_Metallic Clash.pngSkinner som en diamant med Indy Sparkle Women's Light Support Sports Bra! Det er den ultimative sports-bh:n til yoga og pilates, med en smickrende v-siluett, tunna dubbla bh-band och en skimmereffekt i tyget.


Nike Metallic Clash 2.pngStretchiga tights med support för snabba spurtar! Matcha Speed Metallic 7/8 Tight med den langærmet løpartröjan Speed LS Top i samme nyans. Materialet er blødt og glansfuldt med metallic-print. Sammen med den croppede længde og stramme pasform bliver tøjet følsomt som et med kroppen.


Nike Metallic Clash 2_tightsSkinande support i Nike Pro Warm Womens ⅞ Tights. De her tightsen har både matte og hvide paneler, hvilket giver et coolt kontrasterende mønster. Det flade elastiske midjebånd gør, at tightsene sidder på plads, når du træner.

HO18_STYLEGUIDE_NWMN_MIXED_METALS_BLennox_0585.jpgSäsongens coolaste jacka? Vi tror det. Nike Metallic Jacket har en foliefinish i guld og sølv med en af Nikes mest ikoniske loggorer fra 1971 i midten. At se den som en drømmende juleklap er aldrig en dårlig idé.

HÄR hittar du hela kollektionen.

LÄS MER: Lyxig naturlighed i Nike Terra Perma

LÆS MER: 10 gymfavoritter fra Nike