Vårens hetaste trend: grå sneakers! Image

Vores hotteste trend: grå sneakers!

Forra året var det hvide sneakers som gjaldt, men i år er det grå sneakers som dominerer. Her er sæsonens 10 hotteste modeller!

De nye sneakers er lige så sikre, som de er, og de er så smukke ved siden af bilvejen! Her har vi samlet sortimentets allerfrækkeste sneakers i vores trendigste farve - grått!

REDO FOR SHOPPING? Her finder du sneakers dam og sneakers herr.

Sneakers herre

timberland_field_trekker_leather_sneakers.jpgField Trekker Leather fra Timberland er en flot, lav sneaker, som også er premium. Ovandelen er af læder og syntet, som giver god slidstyrke og et sportigt indtryk.

nike_air_heights_sneakers.jpgAir Heights fra Nike er den sneaker, du enten elsker eller har. Chunky sneakers er supertrendigt i vår, liksom den gråsilvriga färgen på just den här modellen! Den findes også i flertalet farver, hvoraf alle ikke er fuldt så piffiga som den her.

jack_jones_mork_suede_sneakers.jpgNu snackar vi stil! Jack & Jones Mork Suede er en stilig grå sneaker, som gør sig lige så godt til skjorte og kostymbyxor som til jeans og t-shirt. Ovandelen er af fin mocka, og ved ankeln er den lave skure.

bjorn_borg_r910_bsc_sneakers.jpgEn sporty, tennisinspireret sneaker fra Björn Borg. R910 Bsc trækker lidt i det beigegrå hållet, vilket lyfter designen. I øvrigt er den luftig tack vare mesh på sidorna av skon.

adidas_quadcube_sneaker.jpgEr det fremtiden, der kikker ind, eller er det egentlig meget retro? Den her rymdskeppsliknande grå sneakern från Adidas har designats för att hålla hög komfort under långa arbetsdagar. Den ihåliga mellansulan bidrar med spänst till steget och dämpning i fotnedsättningen.

Sneakers dam

adidas_grand_court_sneakers.jpgEn klassisk sneaker fra Adidas, her i en grågrønne udførelse. Grand Court findes i masser af farver, og er et sikkert kort for dig, der vil have en sko, som er trendig sæson efter sæson. Den findes også til både herrer og børn, så hele familien kan matche. Gulligt!

converse_chuck_taylor_all_star_ox_sneakers.jpgNår vi alligevel er på emnet tidløse sneakers. Den her grå variant af Chuck Taylor All Star fra Converse har været en af vores favoritter længe! Den gør sig lige bra til kjol, shorts jeans og ja... det mesta. Findes desuden i en høj model.

ecco_ecco_st1_sneakers.jpgEcco er et nyt mærke til os, men sikkert har du set deras skor förut. Ecco er kendt for deras høje kvalitet og fotriktiga sulor, det gäller även dessa grå sneakers, som utöver komforten är riktigt snygga.

asfvlt_speed_socks_sneakers.jpgSpeed Socks fra ASFVLT har hentet inspiration fra almindelige træningsskor, men fået et moderne design. De er lette, smidiga og optimalt tack vare en ovandel i nylon og mesh.

adidas_sneakers_mavia_x.jpgSist ut er de her godingarna från Adidas. Mavia X har en blød mellansula, der gør at fødderne slipper efter en hel dag på stan. Desuden er de stilrena tack vare den gråvita designen och de tre ränderna på sidan, som aldrig går ur tiden!

LÄS MER: Sneakers som trendar 2020

SHOPPA HÄR: Hele vores udbud af sneakers