Guide: Hitta rätt gummistövlar till barnen Image

Vejledning: Find rigtige gummistøvler til børnene

Alle børn elsker at plaska i vattenpussar, men det blir betydligt roligare om strumporna är torra även efter hoppandet i vattenpölarna. Eksperter ved, hvordan du finder de perfekte gummistøvler til dit barn.


At købe gummistøvler til et barn er ikke så svært, som det måske virker. Höga eller låga är en smaksak, så länge inte kanten på stöveln går så högt upp att den orsakar skav. Börja med att mäta foten och lägg till 15 millimeter. Gå derefter efter en storleksguide om det findes. Efter det lader du barnet prøve stövlarna.

- Det vigtigste, når du køber gummistøvler, er, at du vælger et par, som sidder godt på foden og er af naturgummi, siger Johan Elvstrand på Viking footwear.

Varför är det bra att köpa stövlar i naturgummi?

- När du köper gummistövlar i naturgummi får du en helt annan kvalité och hållbarhet på dina stövlar. Støvlar i högre andel naturgummi spricker inte lika lätt och är mer slitstarka. Vores naturgummistøvler bygges i hånden og består af 25 til 50 dele, afhængigt af hvad det er for kategori. Det er absolut værd at lægge pengene på kvalité og det er naturligvis forskel på et par dyra og et par billigere stövlar.

Hvor mange par gummistøvler bør et barn have?

- To par tycker jag är bra. Så kan et barn være hjemme og et barn blive afleveret på forskolan.

Kan jeg som förälder veta att stövlarna faktiskt är vattentäta?

- Spørg om de kvalitetstestats. På Viking tester vi alle vores produkter, som vi fremstiller i fabrikken, og alle produkter, som vi sælger, er 100 procent vandtætte. Ett tips är att du tar på regnbyxorna över gummistöveln om barnet ska hoppa i vattenpölar, så att det inte kommer i vatten via skaftet.

Hvordan får jeg stövlarna til at holde så længe som muligt?

- Sköt om stövlarna genom att tvätta dem om de blir smutsiga, det gör att de håller längre. Lad ikke gummistøvlerne tørre i varme eller direkte skaljus, gummit kan tørre ud og misfargas. Brug en silikonespray eller en silikonsvamp til at smøre og give støvlerne et længere liv.

gummistövlar