Guide till kängorna från Helly Hansen Image

Guide til kängorna från Helly Hansen

Hold dine fødder varma og torra trots kylan! Find rigtige høst- og vinterskor fra Helly Hansen med hjælp af vores enkle guide.

En nyhed på Sportamore nu i høst er, at vi har taget skor ind fra Helly Hansen. Det, der udmærker deras höst- och vinterskor är att det är tekniska skor, det vill säga att alla har hög grad av funktion. De har avanceret sulor, vandtæt læder, smarta membran og er udendørsskor, som er behagelige at have på sig time efter time. Mange af skorna er desuden Bluesign-certificerede, hvilket betyder, at ingen farlige stoffer har været anvendt i produktionen af skorna.

- Jeg har altid størrelse 42,5, og det har jeg også i de her skind, så jeg synes, du skal klikke dig hjem til din almindelige størrelse. Sedan är ju en riktigt rejäl vinterkänga oftast lite större i sig, men Helly Hansen håller normala storlekar, säger Magnus Svahn på Helly Hansen.

Hvad er dit bedste tip til, hvordan jeg får mine skor til at holde mig frisk længere?

- Det er at behandle dem allerede fra begyndelsen. Også et vandtæt læder er godt at imprægnere, for så slipper du for at få den der tråkiga saltranden på kängan. En imprægneret krop har nemlig svært ved at suge saltet op fra gaden. Et andet tip er at holde efter dem, gøre rent skorna og tage bort smuds og salt. Hold dem rene og tørre, så kan du bruge skindet meget længere.

Hvilken model er din personlige favorit?

- Nordnes synes jeg om. Den har et skønt sneakerlook på sulan, men en klassisk ovandel, så de funkar både til slitna jeans og til schyssta byxor.

Herrmodeller

Gataga
gatagaKommer snart

- Klassisk känga, men med rågummiförstärkning ovanför sulan, så att den håller ännu längre. Väta hålls borta tack vare det vattentäta lädret. En skön innersula, som gör kängan behagligare. Eftersom den er gjord i skinn andas den också på ett bra sätt, säger Magnus Svahn.

Nordnes
NordnesOrdinarie pris: 1 495 kroner.
- En perfekt höstkänga som du även kan ha på vårvintern. Perfekt, når temperaturen er omkring nul. Kom ihåg att du själv måste impregnera de här skorna. Nylondelen af skon ved ankeln er vattenavstötande.

Montreal
MontrealOrdinarie pris: 1 195 kroner.
- Et par udendørsskor som gør at du kommer op lidt fra marken. Det isolerer og gør, at fødderne holder sig varme, fordi du ikke har sne, is og kylan næsten under fødderne.

Stockholm
stockholmOrdinarie pris: 1 395 kroner.
- En rigtig storsælger til os! Det er en hybrid af en sneaker og en känga, men varm og med rigtig bra fäste på isen. Den er fodrad och har vattentätt läder - en favorit hela vintern.

Dammodeller

Othilia
othiliaOrdinarie pris: 1 695 kroner.
- Det her er en varmfodrad, der føles hurtig i lidt højere model. De har en bra rågummisula og en innerbädd med Eco-sula som tar bort dålig lukt och gör dem behagliga att gå i, säger Magnus Svahn.

Vega
vega
Kommer snart
- Jättefin känga, som är Othilias lillasyster. En lav känga i vattentätt läder som är varmfodrad och quiltad. Den her kängan håller dig definitivt varm i vinter!

Ellida
ellidaOrdinarie pris: 999 kroner.
- Det her er en blanding af en skatesneaker og en känga. Den er faktisk meget flot! Holder fødderne varma og har dessutom bra grepp.

Maria
mariaOrdinarie pris: 1 295 kroner.
- En Ugg-liknande variant, men med uppbyggd och stötdämpande vulkaniserad sula, så att skon inte blir så platt. Den her model kan du absolut ha om du ska ut på en vinterpromenad.

Alexandra 2
alexandra 2Ordinarie pris: 1 395 kroner.

- En høj känga med mysigt lurv. Den er jättevarm och skön och är gjord i vattentätt läder. Det er en meget flot sula på de her kängorna, så at du kan ha på dig skorna länge och gå bekvämt i dem. Går let at komme i og ur eftersom det sitter en dragkedja på insidan.

HÄR hittar du alla kängor från Helly Hansen.

LÄS MER: Så sköter du om dina kängor från Timberland