Håll fötterna varma i kängor från Canada Snow Image

Hold fødderne i gang fra Canada Snow

Mjuka, varma och underbart sköna. Her er alt, hvad du vil vide om vinterkæderne fra Canada Snow.

Canada Snow er et mærke, som er specialiseret i kolde vejr. De kan alt om vind, sne og kyla og har udviklet sit sortiment efter det. Deras produkter er af højeste kvalitet og designet med stor noggrannhet, vilket gör att du inte kommer bli besviken eller behöva frysa om fötterna om du klickar hem ett par kängor från Canada Snow.
Hvad udmærker era skor?
- Kvalitet og et gedigent håndværk, som passer perfekt til et koldt klima. Vi har et stort udvalg af både farver og udseende på vores skorstene. Med fåreskind og naturmaterialer skaber vi komfort og holdbarhed, som passer til alle vejr, siger Sandra KallebäckCanada Snow.
Hvad skal jeg gøre for, at livslængden på mine Canada Snow-skor bliver så lang som mulig?
- Brug en skoblok, og lad den stå i skötselrådet. Køber du en Canada Snow-känga i mocka er det vigtigt at du rengør, vårdar og beskytter skorna med imprægneringsspray, balsam og en mockaborste. Köper du en varmfodrad Canada Snow-sko i skinn rekommenderar vi impregneringsspray, vax och ett skoblock, men spraya inte sulan eftersom vissa Canada snow-skor är gjorda av rågummimaterial.

canada snowHvem vil ikke stoppe ned sine fødder i de her gosiga curlingkängorna?
Behøver jeg at imprægnere skorna, før jeg begynder at bruge dem?
- Det er altid godt at imprægnere sine Canada Snow-skor for at beskytte dem mod vejr og vind, men tænk på, at alle modeller ikke skal imprægneres. Om skorna består av till exempel Sympatex ska de inte impregneras eftersom det gör att skorna inte kan andas längre. Disse er bedre at bare torka av og sedan låta torka inomhus, men inte nära element eftersom det torkar ut mockan. Læs skötselrådet och hör av dig till kundtjänst på Sportamore om du är osäker.
Hvis jeg vil have en rigtig varm vinterkänga, skal jeg så vælge modellen Quebec, Mount Baker eller Toronto?
- Alle disse tre produkter er forskellige, og det, der adskiller dem, er materiale og konstruktion. Värmemässigt är Toronto faktiskt varmare då det finns en hel kork-kil inuti sulan, och kork är mycket värmeisolerande. I Mount Baker og Quebec er der også en kil, men den er lavet af en blanding af gummi og kork. Men det er ikke det eneste skikt af varmeisolering, vi har også fårskinn, Thinsulate og aluminiumskikt. I ovandelen har vi også et mellemskikt i stof som varmeisolering. Hvis du bruger vores skind sammen med et skind, der er hundrede procent mørkere end skindet i alt.


Canada Snow
Hele udbudet fra Canada Snow finder du HÄR.

SHOPPA HÄR: Nya kängor för dam och herr

LÄS MER: Vandtætte promenadeskor som er bedst i test

LÄS MER: Guide: Find den rigtige træningssko fra Nike