Håll fötterna varma med Wyte Image

Hold fötterna varma med Wyte

Er du ude efter nye skor til den kyligare säsongen? Wyte släpper för första gången en kollektion vinterskor, bekväma och snygga för både dam och herr.

Kallare säsong innebär varmare skor. Et par vinterskor som gør at du slipper frysa om fötterna är ett måste om du vill njuta av krispigt väder under kalla friluftsdagar.

- Vi har gjort skor som vi ved at folk uppskattar och behöver. Sköna och mysiga insidor men med utsidor som tål väder och vind, säger Sophie TranarpWyte.

Thelma er den, du har på dig for en dag fyldt med udendørsaktiviteter. Den er lavet i et PU-materiale, som holder fødderne tørre og har en mystisk fodrad på indersiden, som holder fødderne varme og bløde. Kängan finns både för dam och för barn, men för barn finner du skorna under namnet Jr Madison.

WyteNjut av härliga outdoor-dagar i kängorna Thelma, rekommenderat pris 799 kronor.

På herrsidan, men även för dam, lanserar Wyte vandringskängan Alexis. Den er lavet i et softshellmateriale for at give den så god bevægelighed som muligt og for at få en andningsförmåga som er på toppen. Når kängan har et membranlager, er den også helt vandtæt. Den stabile sulan gør den fremragende til at vandre og hænge i skoven - helt enkelt perfekt til udendørslivet.

Alexis WyteHåll fötterna varma med stil i kängan Alexis, rekommenderat pris 599 kronor.

- Det bedste ved vores modeller er bare, at de er så vandtætte og klarer de fleste vejr samtidig med, at de er meget prisværdige. Sedan gör ju såklart deras mysiga insidor att skorna är extra sköna att ha på sig.

Yderligere en kvinde er på vej ind til Sportamore, og det er curlingkvinden Noomi. Den er lavet i mocka og kommer til at findes i farverne sort og brun.

- Noomi har en lidt højere sula og en mysig og fluffig insida som holder værmen. Det er det perfekte sted at bo i indre by!

På børnesiden har vi den populære Nilo, som kommer tilbage fra scenen. En fodrad stövel som håller de små fossingarna torra och varma.

SHOPPA HÄR: Säsongens kängor

LÄS MER: Wytes nya mjukismåsten är här

LÄS MER: TEST! 12 varma underställ i ull