Hållbara basfavoriter i Wyte Sustainable Collection Image

Hållbara basfavoriter i Wyte Sustainable Collection

Bygg din basgarderob med mjuka linnen och t-shirts från Wytes ekologiska kollektion. Det er en serie bomuldsplagg fremstillet af økologisk bomuld sammen med Another Textile Company.

Vi er meget stolte af at præsentere Wyte Sustainable Collection, en serie basplagg i blød økologisk bomuld, hvor bæredygtighed har stået i fokus fra begyndelse til slut.

- Under arbejdet med den her kollektion har vi tænkt på bæredygtighed under hele processen. Alt fra at plasten rundt om tøjet og etiketterna på kläderna är tillverkade i ett återvunnet material till att spillet från tillverkningen kommer till användning och inte slängs, berättar Matilda Johnson som är designer på Wyte.

SHOPPA HÄR: Spana i udbudet fra Wyte

5DS_5048_2_low.jpgI kollektionen finder du en t-shirt til mænd i sort, gråt og hvidt. På damesiden er der også en baströja i samme basfärger samt en linne i hvid og grå.

At Wytes første økologiske kollektion er fokuseret på basplagg er ingen slump. Det er tøj, som du ofte bærer nærmest kroppen og derfor gerne får til at være lidt ekstra mjuka og sköna. Basplagg er ikke lige så känsliga för trender utan håller säsong efter säsong om de är av en bra kvalitet som tål att tvättas ofta.

- Du sliter mycket på basplagg och vill gärna använda dem under en lång tid. Da ger den här typen av tillverkning en produkt som håller. Når du tager i plagget, så føler du, at det er en rigtig god kvalitet. Det kommer til at være din favorittröja allerede fra start!

07_030_4x5_low.jpgT-shirten Signe Eco findes i hvid, grå og sort. Den anbefalede pris er 229 kroner. Trosorna är också från Wyte och du hittar dem här.

Wytes ekokollektion er fremstillet i Indien sammen med Another Textile Company, en svensk virksomhed, som blev grundlagt i 2006. Grundlæggerne Fredrik og Anders Strand havde arbejdet inden for tekstilbranchen længe og ville skabe et tekstilfirma olikt noget andet. Ett företag där hållbarhet står i fokus, arbetarna har schyssta villkor och plaggen som producerarras inte enbart är av en bra kvalitet utan även ger en bra känsla i magen.

Kläder som produceresras hos Another Textile Company er Fairtrade-certificerede og godkendte ifølge The Global Organic Textile Standard, hvilket betyder at produktionen af plaggen holder den højeste standard som økologiske tøj kan have. Företaget samarbetar även med Zero Mission, en organisation som arbetar aktivt med att reducera användandet av fossila bränslen och utsläppen av växthusgaser.

Spillet fra tekstilproduktionen bruges derefter til at gøre papir i virksomhedens nærliggende fabrik. Alle etiketter på plaggen i Wyte Eco Collection kommer til eksempel fra spillet når tröjorna producerades. Du kan læse mere om Another Textile Company her.

Another Textile CompanyKvinderne, som arbejder i den indiske tekstilfabrik, har de bedste arbejdsvilkår.

LÄS MER: Her er vores allerførste træningskollektion!

LÄS MER: Stilrent sportsmode med tydelig trendkänsla