Här är årets badtrender 2019 Image

Her er årets badetøj 2019

Varmare dagar närmar sig med stormsteg och (ganska!) snart är det dags att ta ett första dopp! Badmodet 2019 skymtar någonstans där framme och vi har tagit en liten tjuvkik på årets trender.

Stærke farver, høje midjor og smukke shorts! Hvad gælder egentlig sommer 2019? Det er let at gå vilse blandt badkläderna og ikke veta vad du ska leta efter. Men hvad du vil have på dig ved strandkanten, er ikke bare et spørgsmål om smag og trend. Det er også vigtigt at tænke på, hvilken funktion dine badetøj skal have. Vi har spurgt Erika Adolfsson, produktekspert på Wyte Beachwear om, hvordan man skal tænke for at få det bedste ud af sommerens badmode.

Berätta om trenderna för 2019!

- Jeg skulle sige, at det er ret varieret. Men farvemæssigt på damsiden handler det meget om rostiga kulörer som orange och varm solgul men också en del grönt. Hvis man klinger på mønstre, så er det stikkende, dyreprint og forskellige bladmønstre, der står i fokus. Sedan er forskellige typer af ränder stort, måske mest bredrandigt, siger Erika Adolfsson og fortsætter:

- Når det kommer til materiale og form, så er en høj midte på trosorna med en høj skurning over høj helt ret. Jeg ville sige, at man arbejder mere med strukturer og forskellige typer af kvalitet nu. Til eksempel glansiga og ribbade material blandat med lite crochet.

Hvad ser vi for trender på herrsidan?

- For killar er det lidt mere galna prints som gælder. Som at vi ser mere mønster med frugter til eksempel. Her vågner man lidt mere skulle jeg sige. En trendnyhed hos os på Wyte er, at vi har designet kortere badshorts, som ikke går ned lige langt på benene, hvis du vil være alene. Den model er kommet både i sort og med palmemønster.

Hvad er sommerens sikre kort?

- Baddräkten! Du kender dig næsten altid bekvem og det er tilstrækkeligt dækkende, hvis du ikke vil være så nøgen. Det er helt enkelt både trendigt og väldigt snyggt! Og for killar er det säkra kortet ett par snygga shorts som är så pass snygga att du kan gå vidare till något annat efter stranden.

Hvad indeholder en god basgarderobe til sommer?

- Så anbefaler jeg en badedragt, som du kan have til et par shorts, så badedragten bliver som en linne. Til eksempel Havanna Swimsuit som præcis er kommet ud. Jeg tænker også, at du skal have en bandeau-top, som du kan sola i og knäppa av på ryggen utan att få solmärken. Til sidst kan du købe en flot bikini, hvis du vil føle dig lidt finere og festligere på stranden.

Randigt og rostigt

AbecitaBredrandig baddräkt! Kan knappt kännas mer rätt än så. Den her model med retrovibbar er fra Abecita og findes også i forskellige bikinivarianter. Rekommenderat pris 699 kronor.

WyteSnyggt ribbad bikiniöverdel fra Wyte när du vill ha enkel modell i moderätt färgskala! En bikiniunderdel er naturligvis at købe til. Rekommenderat pris 149 kronor respektive 129 kronor.

PiecesHvis du føler dig lidt sporty og alligevel trendig, kan du satse på en lidt mere dækkende overdel, der bliver mere som en sport-bh. Den her model fra Pieces findes også i rosa. Rekommenderat pris 159 kronor.

PiecesBikinioverdel, som du med fordel kan bruge som finbikini til shorts. Her får durandigt og rostigt i et fra Pieces! Tilhørende bikiniunderdel finder du her. Rekommenderat pris 199 kronor respektive 159 kronor.


Den bedste base

Calvin KlineSportig bandeau fra Calvin Klein er en bh-bas at begynde med, når du vil være lidt mere anonym på stranden. Anbefalet pris 549 kroner.

WyteTrendigast på stranden blir du i den här baddräkten från Wyte. Anbefalet pris 169 kroner.


AbecitaEn klassisk bandeau fra Abecita, som du kan knipse i nakken, er perfekt at have som solbikini. Den findes i turkis, sort, himmelsblå, rosa og rød. Rekommenderat pris 449 kronor.

SpeedoInvester i en baddräkt, som du også kan bruge som linne. Den her fra Speedo med regulerbart akselbånd er toppen for en byst som behøver mere støtte på stranden. Anbefalet pris 649 kroner.

Mönstermix för killar:

OasHårdt farvesprakande badshorts fra OAS, som tørrer hurtigt efter badet. Funkar perfekt ifall du vill använda de till en t-shirt! Anbefalet pris 699 kroner.


Happy socksKlassiska badshorts får nytt liv med lite frukter på. De her godbitarna från Happy Socks gör sig helt rätt på stranden den här säsongen. Anbefalet pris 499 kroner.

AdidasFor den, der gerne vil stikke ud, er de nye badshorts fra Adidas et godt valg. Anbefalet pris 399 kroner.

SHOPPA HÄR: Badetøj til hende

SHOPPA HÄR: Badetøj til ham

LÄS MER: Så skal du tvätta din bikini