Här är Blaccs nya ambassadör Anna Dahlbom Image

Her er Blaccs nye ambassadør Anna Dahlbom

Hon har tävlat i thaiboxning, tagit sig tillbaka från två hjärnblödningar och äger mer träningskläder än de flesta. Låt oss presentera Blaccs nya ambassadör Anna Dahlbom.

Anna Dahl bom er opvokset i Kristianstad og driver i dag virksomheden AD-Strength and Training i Malmö. Hun arbejder som PT, kostrådgiver, föreläsare, gruppträningsinstruktör och kampsportsinstruktör på skolor, og kan nu også skrive med ambassadör för Blacc på sit CV.

- Det føles virkelig jätteroligt! At få muligheden for at være ambassadør for et mærke, som jeg både synes om og bruger hver dag, er et stort plus, siger Anna Dahlbom.

Har du altid gillat at træna?

- Ja, det har jeg! Jeg begyndte at ride, da jeg var fem år og har konkurreret i både dressyr og hoppning. Sedan sadlade jeg om til thaiboxning og tävlade på elitnivå. Alt, hvad jeg gjorde, gjorde jeg for at udvikle mig som fighter. Jeg boede i Thailand et par måneder for at fokusere på sporten. I september 2017 fik jeg min anden hjerneblødning, og derefter satte hjärnskadorna desværre stop for min fightingdröm. Nu er jeg helt vild med CrossFit i stedet!

Hvad er hälsa for dig?

- Hälsa er både fysisk, psykisk og socialt velfungerende. At finde balancen mellem de tre er A og O. Det handler om at finde en aktivitet, som du kan lide og kan udøve regelmæssigt samtidig med, at du giver kroppen de byggestenar, den behøver for at må så bra som muligt.

Hvordan træner du ofte?

- To pass om dagen, fem eller sex dagar i veckan. Passen er mellem 30 minutter og 2 timer afhængig af, hvordan min krop føles. Jeg varierer min træning meget og kører alt fra boksning, løb og simning til gymnastik og yoga. Nu er det meget CrossFit, som sagt.

Annas træningsupplägg en vanlig dag:

  • 10:00 CrossFit-pas med fokus på teknik. Avslutas med intervaller på assault bike eller roddmaskin.
  • 18:00 En lang og tung team-WOD sammen med en ven.

Anna DahlbomAnna Dahlboms garderob indeholder väldigt mycket träningskläder, vilket är förståeligt eftersom hon tränar två pass om dagen.

Hvor meget tid lægger du i at vælge rigtige træningsredskaber?

- Jeg synes, at det er superviktigt at føle mig fin og frisk, selvom jeg går rundt i træningskläder. Hvis jeg har en plagg på mig, som jeg ikke trivs i, når jeg træner, kan det førstöra hela passet.

Hvad synes du om Blacc?

- Jeg er helt såld på Blacc! Jeg har et par strømpebukser, som jeg købte for meget længe siden, som jeg ikke kan slippe. Deras pris, kvalitè og service er præcis som det skal være. Også før jeg blev ambassadør for dem, var jeg i stort set bare deras plagg.

Annas tre Blacc-favoritter:

  1. Svarta höga tights, Control, rekommenderat pris 299 kronor.
  2. Träningslinne, Energy, rekommenderat pris 349 kronor.
  3. Sport-bh, Desert Crop Top, rekommenderat pris 399 kronor.

LÄS MER: Blaccs yogakollektion våren 2018 är här

LÄS MER: Snabb i spåret med Blacc Running 2018

SHOPPA HÄR: Her finder du Blacc!