Här är säsongens hetaste Air Max-modeller Image

Her er sæsonens lækreste Air Max-modeller

Med et par Air Max på fødderne står du sikkert både komfort- og stilmæssigt i vores. De klassiske modeller er altid vindere, men vi ved hvilke nykomlinger, der er værdda at spana i lidt ekstra.

Nike Air Max har en speciel plads i vores hjerte. Derfor vil vi uppmärksamma dig på säsongens nyheter från den här grymma skofamiljen som du bara inte får missa.

Vill du spana in hela vårt utbud av Air Max gör du det HÄR.

Modeller til både hende og ham

Air Max Nostalgic

AIR MAX NOSTALGIC.jpgAir Max Nostalgic findes i sort til kvinder, anbefalet pris er 899 kroner. For mænd findes den i sort og gråt, anbefalet pris er 849 kroner.

Præcis som navnet antyder, er det her en sneaker med retrofeeling. Designet er en flirt med 90-talets løparstil kombineret med nye, smarte innovationer. Den synliga Max Air-enhet ger responsiv stötdämpning samtidigt som du får lättvitktig flexbilitet genom den tåliga yttersulan. Ovandelen är gjord i nät och mocka för en snygg look som samtidigt gör skon luftig och skön.

SHOPPA HÄR: Damsneakers fra Nike

Air Max Invigor

Air Max For kvinder findes Invigor i hvid, sort, gråt, rosa og vit/orange. Til mænd finder du Air Max Invigor i sort og hvid. Den findes også til familiens mindste i blåt samt sort/orange.

Air Max Invigor er inspireret af den ikoniske Air Max 95 og er perfekt til dig, der vil have det klassiske look, men foretrækker en lettere variant. Netmaterialet i ovandelen gør det luftigt og behageligt, samtidig med at en klassisk Max Air-enhed i sulan giver en skøn dæmpning. Air Max Invigor findes i både dam- og herremodel i flere forskellige farveindstillinger.

For hende

Air Max Sasha

SASHA.jpgAir Max Sasha findes i gråt og sort. Den anbefalede pris er 899 kroner.

Vil du ikke have luftige sneakers på dig hele dagen? Sasha har en støvlekonstruktion, der gør, at de sidder som gjutet over foten, næsten som en strumpa, samtidig som Air-enheten i sulan ger behaglig dämpning. Snabbsnörning och ett tåligt material är ytterligare två egenskaper som gör den här sneakern till en ny favorit.

Air Max Thea

THEA.jpgAir Max Thea finder du i gråt, mørkt og blåt. Den anbefalede pris er 1.195 kroner.

Et par sneakers med en lavere profil end andre Air Max. De har en ovandel i mesh og syntet samt ventilerende perforeringer i hælen, som gør dem superskønne, når vejret bliver varmt. Den støddæmpende mellansulan i Phylon giver en studsig, blød og let følelse. På ovandelen finder du også paneler i læder.

For ham

Air Max Motion Letvægt

Nike Air MaxAir Max Motion Lightwight findes i sort og hvid. Den anbefalede pris er 999 kroner.

Et slankt look og et søvnløst design giver Air Max Motion Lightweight en hurtig og moderne følelse. Den giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort, og på toppen sidder Flywire-teknologi, som holder foden på plads. En sko til dig, som vil have den klassiske Air Max-känslan i et smidigt format.

SHOPPA HÄR: Herresneakers fra Nike

Air Max Vision

VISION svartvit.jpgAir Max Vision findes i seks forskellige farver: sort, grå, sort hvid, blå, hvid og sort/vitt/grå . Den anbefalede pris er 1 195 kroner.

Med inspiration fra Air Max Zero giver de her doningar en stilren og ren følelse. Det er Air Max for dig, som foretrækker et mere klædeligt look. Andre fordele med Vision er uden tvekan ovandelen i mesh som giver skön ventilation og den responsiva, mjuka dämpningen. Gummizoner på yttersulan ger slitstyrka till utsatta områden.

LÄS MER: Vores hotteste sneakers til ham 2018

LÄS MER: Tjejer se hit! Her er vores lækreste sneakers