Här är våra gömda pärlor! Image

Her er vores fantastiske farver!

Nogle produkter kræver lidt ekstra opmærksomhed for at du skal forstå deras storhet. De her produkter vidste du ikke, at du ville have (men når du vel lagt vantarna på dem vill du inte vara utan dem).

Test af Peak Performance Alum ShortsGömdaPärlor_05.jpg

Mærke Peak Performance

Model: Alum Shorts

Rekommenderat pris: 1 195 kronor

Sammanfattning: High tech-mamelukker.

Testpanelet siger:

Et par vadderade shorts kanske inte som ett måste i vintergarderoben - tills du testar Alum Shorts från Peak Performance. Shortsen kan bäras over underställ eller tights och värmer precis där du vill vara varm. Vadderingen (i 100 % polyester) er strategisk placeret på de yderste lår og rumpa, så du kan stå udendørs længe uden at fryse.

- Din bedste ven i sitliften! Äntligen slipper du frysa när du åker skidor och sätter dig ned i liften, säger en av testarna.

Smarta stretchpaneler på sidorna gör shortsen förvånansvärt rörliga och du kan utan problem springa efter barnen i lekparken, eller ha på dig dem när du åker längdskidor. Er du mellem to storlekar vil du endnu vælge den større størrelse om du har en kurvig figur.

- Det er som et par high tech-mammelucker. Du vidste måske ikke, at du ville have de her shorts, men når du vel har købt dem, forstår du ikke, hvordan du kunne være uden, siger en testare.

Alum Shorts fra Peak Performance finder du her.

Test af Dobsom Liden SkirtGömdaPärlor_01.jpg

Märke: Dobsom

Model: Liden Skirt

Rekommenderat pris: 399 kronor

Sammanfattning: Ytterplaggets motsvarighet till Foppatoffeln.

Testpanelet siger:

Dunkjolen har slagit igenom på bred front de senaste åren och vi förstår varför. Att ta på sig den här vadderade kjolen är som att få en stor kram. Den varmer så fort den åker på och ger känslan av att gå runt med en skön filt över benen.

- Det er intet du bærer for at kamma hem stilpoäng, men med det sagt finns det inget skönare att ha på sig kalla vinterdagar i lekparken eller pulkabacken, säger en testperson.

Midjan er generøs, og du får med råge plats med en tjocktröja under tack vare den smarta resåren i bak. Plus i kanten for at kjolen er enkel at knöla ned i väskan och har ett blixtlås längs ena sidan som gör den supersmidig att ta av och på.

Liden Skirt fra Dobsom finder du her.

Test af Craft Core Seamless JogsuitGömdaPärlor_04.jpg

Märke: Craft

Model: Core Seamless Jogsuit

Rekommenderat pris: 699 kronor

Sammanfattning: Et stykke i funktionsmateriale til yoga og hjemmehygge.

Testpanelet siger:

At bære en one piece i funktionsmateriale giver en følelse af at ikke bære noget alls, vilket är en mycket positiv känsla! Den her joggingdress behøver du ikke skæmme for at synas i, og det søvnløse design er både blødt og skønt.

Passformen er slimmet uden at være for stram og har en dragsko i midten til den, der vil have et mere figursyet look.

- Du, som ikke har lyst til at jogge i noget andet, eller en skøn hemmadress, skal ikke være bange for at teste den her! Den er stram i sin model men sidder åt på rätt ställen - och det finns noll risk för camel toe, säger en testare.

Funktionsmaterialet gør, at du med lethed kan give dig ud på en svettig runda i Core Seamless Jogging Suit uden at riskera en obehaglig glipa bak i ryggen. Men testpanelet synes, at den næsten gør sig selv allerbedst under yoga, hvor du rører dig meget op og ned. For ärligt talat, vem vill inte träna i en one piece?

Craft Core Seamless Jogsuit finder du her.

Test af Craft Active Comfort DressGömdaPärlor_02.jpg

Märke: Craft

Model: Active Comfort Dress

Rekommenderat pris: 499 kronor

Sammanfattning: Understället för dig som fryser om rumpan.

Testpanelet siger:

Hvis du allerede har et stort, forskelligt overblik og føler efter noget nyt og spændende - så er det den her klædningsmodel til dig. Det sømløse design giver ekstra komfort, og det er måske først og fremmest noget at skifte til, når du kommer hjem til stugan efter en dag i backen, end et alternativ til traditionel understilling.

- Den føles som et andet skind på kroppen. Så blød og skøn! Det her er et suveränt alternativ til underställströja om du lätt blir kall om ryggen och rumpan, säger en testare.

Ärmarna är ganska långa för att du ska få in tummarna i tumhålet, men modellen i sig är rätt kort. Et par strømpebukser eller underställsbyxor under er at rekommendera.

Active Comfort Dress fra Craft finder du her.

Test af Blacc Sport BeltGömdaPärlor_03.jpg

Märke: Blacc

Model: Sport Belt

Rekommenderat pris: 129 kronor

Sammanfattning: Mobilhållaren 2.0.

Testpanelet siger:

Når du begynder at bruge det her stretchiga tygbandet kommer du ikke vilja gå tillbaka till att ha mobilen på armen i en knölig plastficka. Sportsbältet er sytt i ett stycke med tre små öppningar att stoppa ned mobil, nycklar eller energibars i. Det är både enkelt att ta med, tvätta och sätta på sig.

- Det her er en sådan smart opfinning! Mobiler og nøgler ligger i sikkert förvar och skyddade under jackan om det skulle börja regna eller snöa. Ett tips är att bära bandet närmast kroppen, alltså under tröjan, då den tenderar att halka upp om det är för mycket tyg emellan, säger en testare.

Storleken på sportbältet är normal, men om du är väldigt platt och smal kan bandet glida upp. Prøv at flytte båndet længere ned mod højden, så det føles stort.

Blacc Sport Belt finder du her.

Test af Freddy EmanaGömdaPärlor_07.jpg

Märke: Freddy

Model: Emana

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Sammanfattning: Tightsbyxorna som ger ett rumplyft.

Testpanelet siger:

Sköna, följsamma bomullstights som lyfter och formar rumpan låter för bra för att vara sant, men Freddy Emana lyckas med det omöjliga. De her dækkende byxorna i tightsmateriale ger en putig booty med hjälp av en liten "tejp" precis under rumpans slut.

- Jeg troede ikke alt på det her, før jeg testede byxorna, men det er faktisk magisk! Du får en rumpa som ser väldigt tränad ut, som att du hängt på gymmet de senaste månaderna och bara gjort squats, säger en testare.

Det fiffiga med de här byxorna är att det dessutom sitter ett klister på insidan av linningen som gör att de sitter uppe ordentligt. Lad altså ikke den til synes låga midjan skrämma dig - de sitter som berget oavsett hur du rör dig.

Fejkfickorna på rumpan och dragkedjan i gylfen gör att Emana ser ut precis som ett par vanliga byxor. Men så meget skönare och snyggare.

Freddy Emana finder du her.

Test av Swedish Posture Posture PositionGömdaPärlor_06.jpg


Märke: Svensk kropsholdning

Model: Posture Position

Rekommenderat pris: 649 kronor

Sammanfattning: Den framåtlutade kontorsråttans bästa vän.

Testpanelen säger:

Posture Position er en vest, der skal hjælpe dig med at få bedre holdning, hvis du sidder meget foran computeren (ja, vi kigger på dig kontorsråtta) eller ligger tungt. Det er intet du hverken skal eller kommer vilja ha på dig hela arbetsdagen, men om det är en bättre hållning du vill ha kan du räkna med en ögonblicklig effekt med Posture Position.

- Västen skaver lite i armhålan, men den skaver mindre ju mer du drar bak dina axlar. Så på en måde "tvingar" den dig at dra bak axlarna. Jeg rådfrågade min kiropraktor om västen, som sa att den största fördelen med den här västen är att du ständigt blir påmind om din hållning. Nackdelen kan være at du bruger vesten som en sele og struntar i at aktivere exempelvis bröstryggen, se upp för det! säger en testare.

Tanken er, at du skal have vesten i 1-3 timer i sträck under en dag om du ofta sjunker ihop vid skrivbordet. Kardborrebandet gör att västen enkelt kan justras efter olika kroppar och den är lätt att ta på sig själv. Men tænk på at først og fremmest bruge den som et hjælpemiddel, ikke som et alternativ til træning.

Swedish Posture Posture Position hittar du här.

Test af Silva Ninox 2GömdaPärlor_08.jpg

Märke: Silva

Model: Ninox 2

Rekommenderat pris: 899 kronor

Sammanfattning: Räddaren i vintermörkret.

Testpanelet siger:

Under vinterhalvåret er en pannlampa ett måste om du inte lyckas pricka in den enda soltimmen som möjligtvis inträffar varannan dag. Og smidiga Ninox 2 gør jobbet galant. Det er en bekvem pannlampa, som sidder fast ordentligt både når du springer og böjer ned hovedet tack vare det breda pannbandet som dessutom är anti-halkbehandlat.

- Lampen er meget enkel at forstå sig på, og du lader let op batteriet ved hjælp af en usb-sladd. Den fungerer perfekt til løb, uanset om det er i skoven eller sendt på kvällen, hvor det behövs extra ljus. Ekstra plus for at den er vandtæt, siger en testare.

Ninox 2 samler meget lys og funktion i en let og smidig emballage. Du kan vælge mellem flere forskellige lysstyrker afhængigt af, hvor mørkt det er udendørs, og du kan også rette lampen op og ned, hvis du f.eks. vil se marken foran dig.

Silva Ninox 2 finder du her.

LÄS MER: Vinterlöparkläderna som får toppbetyg!

LÆSMER: Vores 7 flotteste strømpebukser med mønstre