Här är vårens jacktrender för honom Image

Her er vores jacktrender til ham

Bomberjacka, grönt eller propert - hvilken af jacktrenderna ska du satsa på i vår? Her har vi listet de tre vigtigste at holde reda på!

Rätt jacka kan ibland vara svårt att hitta och modellerna avlöser varandra i en rasande fart när det kommer till trender och säsonger. Men når vädret skiftar känns det ändå helt rätt att ta in ett litet nytillskott i garderoben och uppdatera looken. Vi har listet tre jacktrender for våren som får varje outfit att kännas helt rätt, oavsett tillfälle.

#1. Den tidløse bomberjackan

En klassisk model, som aldrig går af mode, er en flot og enkel bomberjacka. De klassiske mærker Elvine, Jack & Jones og Wear Colour har siden længe haft den type model på herresiden. Men nu kan vi også se, at de store sportsmærker opdaterer deres sortiment med flotte bombermodeller. Investerer du i den her type jacka, kommer du altid til at kende dig ret med jeans og sneakers.

Jack & JonesKlassisk bomberjacka fra Jack & Jones som passer lige til bh'en og fra gymmet som under fikan på stan. Rekommenderat pris 399 kronor.

Wear colourVill du köra på ett säkert kort ger Wear Colour dig en stilren look med den här bombermodellen på axlarna. Rekommenderat pris 999 kronor.

Nike Tech packEn bomberjacka behöver inte vara enfärgad och det visar Nike med den här nyheten med extra mycket retrovibbar. Rekommenderat pris 1 395 kronor.

#2. Avskalat

Less is more kan være et godt råd, men faktum er, at det ikke er et godt råd. Hvis du har en jacka, som går at bruge ved festligere lejligheder, er en rak model med enkle snit en vindende favorit. I og med at du både kan klæ op og ned jackan kan får du til en schysst outfit uanset om du vælger at ha den til kostymbyxor eller jeans. Matcha med et par sneakers i retromodell om du vil plocka hem många modepoäng.

ElvineDet behøver ikke være sværere end så her. En jacka med enkelt snit, dov kulør og strilrena detaljer fra Elvine, rekommenderat pris 1 495 kronor.

Five SeasonsGrönt er en af vores lækreste kulører. Hvorfor ikke bære farven hver dag i den her raka model med høj krage? Five Seasons, anbefalet pris 1 295 kroner.


PocHvis du virkelig vil se trends, er det en længere park at gå på. Den her model giver et rent look og passer perfekt til vita sneakers. Poc, anbefalet pris 3 995 kroner.

#3. Blockfärgat

Glæd dig over alt, der har lyst til at gøre og slippe din indre farvekaramel. I vår får blockmönstrade jackor i vårens alla kulörer gärna följa med ut på stan. Trenden syns både på träningsinspirerade nyheter, skaljackor och streetmodeller. Nu vil vi have mere farve!

Ellesse El TrioHvor lækker er den her hverdagsjakke fra Ellesse ikke? Perfekt at have, når det er et par plusgrader udendørs. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

Nike jackaMed den her retroinspirerede jakke fra Nike kommer du ikke til at føle dig anderledes end helt ret i vores. Anbefalet pris 849 kroner.

Didrikssons jackaHvis du er vild med en blokmonteret jacka, men ikke vil have skrigende farver, er den her model fra Didriksons et smart valg. En let regnjakke, der holder dig trendig under vores regnskure. Rekommenderat pris 1 295 kronor.

SHOPPA HÄR: Find flere streetjackor til ham

LÄS MER: Derfor er vandring sæsonens eventyr

LÄS MER: 5 nye varianter af burpees