Hej Tommy Sport! Image

Hej Tommy Sport!

Amerikanska märket Tommy Hilfiger har lanserat en sportig kollektion, och nu finns Tommy Sport hos oss på Sportamore.

Tommy Hilfiger har ända sedan starten 1985 varit synonymt med en modern twist på den klassiska, amerikanska looken. Popkultur og USA's rødder har konstant inspireret designerne, når mærket bærer hans navn, ligesom det stræber efter individualitet. Det er et mærke, som er klassisk samtidig med, at det er nutid, ungdomlighed og inklusivitet.

Tommy Sport udmærker sig ved samme slogan "classic American cool" som modermärket, kombineret med tekniske materialer og et sporty design. Komfort er i fokus, det er plagg, som du gerne skulle kunne bære til hverdag, når du træner.

- En aktiv livsstil har udviklet sig til en måde at leve på og har ændret måden, vi klæber os på. Kommande generationer letar efter kläder som passar deras livsstil på språng, säger designern Tommy Hilfiger i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Modet må følge den her trend, og vi leverer ifølge forbrugernes forventninger med Tommy Sport, som injicerer en cool og vågad kant til træningskläder. Vi tager ikoniske stykker fra vores arkiv ind i fremtiden med moderniserede, klassiske sportsmaterialer og udføranden.

Tommy Sport sport bhBåde på herre- og damesiden dominererras farvepaletten af kulører fra den amerikanske flaggan: rød, hvid og blå. Sport Bra Mid Impact Back Detail er en af mange favoritter fra kollektionen, anbefalet pris 549 kroner.

I kollektionen finder du kompressionsplagg, vandafvisende materiale, fukttransporterande egenskaper og stretchiga tyger - allt med en sportig, modern twist. Tanken er, at du skal se plaggen som en del af din garderob, ikke udelukkende som en del af din træningsgarderob.

HÄR hittar du vårt utbud från Tommy Sport.

SHOPPA HÄR: Nye sportswear-favoritter

LÄS MER: Her er din nye måstetröja fra Peak Performance

LÄS MER: Sportamores store guide til ret sport-bh