Helgens snackisar: Favoritseger i Stockholm Open Image

Helgens snackisar: Favoritseger i Stockholm Open

Helgen bjöd på favoritseger i Stockholm Open og den bedste svenske maratontid på 25 år.

Svensk toptid i maraton: Mikael Ekvall, 26, slog i helgen til med den bedste svenske maratontid på 25 år, da han sprang i mål i Frankfurt maraton på 2:12:07. Det rakte til en elfteplads og er kun et minut og 25 sekunder fra Kjell-Erik Ståhls svenske rekord fra 1983.

Finalklart i Rugby: Det bliver grannderby (som mange troede) i VM-finalen i rugby kommende helg efter at både Nya Zeeland og Australien vunnit sina semifinaler. "All blacks" kæmpede mod Sydafrika og vandt en jævnbyrdig kamp med 20-18 efter at have været i underläge i pausen. Australien slog Argentina med 29-15. Räkna med en kommande klassiker i finalen.

Hamilton dominerer: Britten Lewis Hamilton vandt i helgen sin anden raka VM-titel i formel 1 og tredje samlet. 30-åringen, som kører for Mercedes, begynder nu at få på en imponerende meritliste. Med sine i alt 43 konkurrencer er han allerede den tredje mest sejrrige kører i historien.

hamiltonKør og drik. Lewis Hamilton firar sin tredje VM-titel på klassisk motorsportsmaner.

IFK, IFK eller AIK: Norrköping vandt mod Halmstad med 3-1 og vinder SM-guld på lørdag om de slår Malmö på bortaplan. AIK og Göteborg har dog stadig chancen for at sno guldet. Men først skal de møde op på Friends Arena og gøre opmærksom på, hvilket lag der skal føre jakten ind i den sidste omgang.

Berdych forsvarade titeln: Tjecken Thomas Berdych gjorde det alla trodde, tog hem sin tredje titel i Stockholm Open. Verdensfemmeren besejrede amerikaneren Jack Sock i finalen med 7-6, 6-2 og er nu sammen med Thomas Enqvist den sejrrigeste i turneringens historie.