Hike with Wyte – höstens outdoorfavoriter är här! Image

Vandretur med Wyte - höstens outdoorfavoritter er her!

Med märket Wyte er du kittad inför nästa utomhusäventyr. Her er outdoorkollektionen, du ikke vil savne.

Trods den annalkande kylan tillbringar vi så mycket tid vi kan utomhus just nu. En krispig höstdag då du kan tanka solljus i skog och mark slår det mesta, och rätt klädd finns det inget som hindrar dig från att njuta av höstliga utomhusäventyr.

Hvis du leder efter moderiktiga funktionskläder ska du kolla in Wytes nya utomhuskollektion med underställ, mössor och mjuka mellanlager. På damsidan hittar du bland annat fyra olika underställ: Lovisa, Vera, Agnes og Ines.

- Lovisa Pant och Top er i 100 procent merinoull, og det er vores varmeste understel. Fordelen ved merinoullen er, at den både andas og varmer, så du slipper känna dig svettig, siger Matilda Johnson, som er produktutvecklare på Wyte.

Lovisa_setLovisa kommer i sex olika färger för dam. Modsvarende kvalitet og design for herr heter Rasmus. Den anbefalede pris er 499 kroner per del.

Hvornår skal jeg bruge Lovisa-sættet?

- Personligen använder jag merinounderställ året om. Når du er ude på sommeren, transporterer du det væk svagt, og når det er koldt på vinteren, varmer det. Det passer til alle aktiviteter og især når det er rigtig koldt.

Vera er et klassisk prisværdigt sæt i polyester, som fungerer året rundt. Det er meget smukt og findes i tre farver til herrer og damer.

- Ines er en nyhed for i år, det er et meget sporty sæt i seamless-design, som former sig bra over kroppen. Designet er lidt alpin-chic i rødt og blåt for dam. Det er lidt større og ikke lige så tunt som Vera, med en kant på indersiden for at sidde hurtigt ordentligt. Tröjan har en flot lidt højere zip-krage.

0070.jpgTeodora er en lækker teddyjakke, der gør sig fremragende som mellemlager. Rekommenderat pris är 399 kronor. Herrversionen heter Teo och priset är detsamma.

Agnes er en favorit fra året før, som opdatederas med nye farver og mønstre.

- Det er også et underställ i polyester i et seamless-design. Det er vores mest populære underbeklædning, bare for at det sidder godt og er lidt større, er det smickrende på kroppen og værmer skönt.

Hvad anbefaler du til en høstdag i skoven?

- Ett underställ i merinoull, som Lovisa Pant och Top. Ovanpå vælger jeg vores teddytröja Teodora som er en riktig storsäljare. Den er både trendig, varm og skøn! Som yderste lager anbefaler jeg vores lette dunjakke, Klara for dam og Johathan for herr. I år har vi også massor af fine nyheder på mødefronten som Billie og Jessie, men en klassiker er Flake.

5DS_4550.jpgKlara er en let dunjakke, som er smuk, både som mellemlager og yderjakke. Den anbefalede pris er 899 kroner.

Hvad har du tænkt dig med kollektionens farver og mønstre?

- Den store trend for kvinder er vinrødt, det er uden tvekan højstens trendfarve. Jeg tror, at den er blevet så populær, fordi den er rød uden at være en stickande rød. Det er en farve, der fungerer meget godt til jeans og mørkere byxor, som man ofte har på sig under vinterhalvåret, siger Matilda Johnson og fortsætter:

- Når det gælder underställ har vi försökt vara lite mer crazy. Hvis man våger at stikke ud nogenstans, så er det i skidbacken eller i skoven. Det er lejligheder, hvor man måske bærer mønstre eller farver. Derfor har vi designet underställ i starka färger som blått och rött. Mitt tips är att våga lite mer med dina underställ!

SHOPPA HÄR: Find flere favoritter fra Wyte

LÄS MER: Wytes nye jackor er her

LÄSMER: Våga bära rött i höst!