Hitta rätt Adidas UltraBoost för dig Image

Find ret til Adidas UltraBoost til dig

Er du en af dem, der elsker Adidas UltraBoost-familjen? Så kommer du til at glæde dig over, at der nu findes nye farver på de populære skind! Her får du hjælp til at finde den rigtige model til dig.

For fem år siden släpptes den första löparskon ur Adidas Boost-serien som blev en omtalad nyhet bland alla löpfantaster. Det er først og fremmest dæmpningen, der får Boost til at holde sig op mod andre løbere, da den er udviklet til at give løbere mere energi i hvert trin under runden.

Nu præsenterer Adidas både nye farver på flere af de populære modeller, samt en opdateret ovandel som er en blanding af kundernes favoritspecifikationer - ventilationshål og den strumpliknande ovansidan i Primeknit. Hos os finder du nyheden UltraBoost til både herrer og damer samt UltraBoost X.

- Du flyver virkelig rundt, når du springer i Boost-modellerne. Skornas mellansula er lavet i 100 procent Boost, hvilket er et materiale, som er meget tåligt over for forskellige typer af temperaturer. Andre materialer kan blive hårdere, når det bliver koldt, men Boost påvirker ikke alt, siger Stefan Rehn, produktspecialist på Adidas.

SHOPPA HÄR: Vores udvalg af UltraBoost

Hvad skal jeg vide om Boost-familien?

- Alle sko i serien er superskønne at springe i. Du får maksimal komfort! 99,9 procent af dem, der køber skoene, synes, at de er meget pæne, og at de sidder godt på fødderne. Vi har samme krav på vores sulor på skorna som bilister har på bildäck.

Ultra Boost Uncaged føles mere som en sneakers end de andre. Hvornår skal jeg bruge den?

- Du kan se det som en slip on-variant af UltraBoost. Den har en anden ovandel, men underdelen er lige så teknisk udviklet som originalskon. En rolig sag er derimod, at den stickade ovandelen er gjord med en og samme tråd som er rundt 1 800 meter lang.

UltraBoost Ultra Boost

En neutral løbesko med grundstabilitet, der passer til mange løbere. Det er en af Adidas' mest tekniske løbesko. Bær dem, når du vil springe langt og lede efter en løbesko med god pasform og dæmpning. Den anbefalede pris er 1.795 kroner.

UltraBoost X Ultra boost x

En neutral løbesko specielt udformet til kvinder, der passer perfekt til kvalitetsløft og lidt kortere strækninger. Perfekt til dig med et neutralt trin, som ikke har problemer med rotation af foden. Den anbefalede pris er 1.795 kroner.

UltraBoost Uncaged Ultra Boost Uncaged

En løparsko, som er en blanding af UltraBoost og UltraBoost X. Den er ekstremt skøn og let at både tage af og på. Mange bruger den mere som sneakers end løbesko, også om de er lige så teknisk udviklede som de andre modellerna. Rekommenderat pris är 1 795 kronor.

UltraBoost ST Ultra Boost St

Dette er et løbesko, som fokuserer ekstra meget på stabiliteten. Hvis du har problemer med overrörlighet og pronerar med fötterna är det här ett väldigt bra alternativ för dig. Den anbefalede pris er 1.795 kroner.

LÄS MER: Löpartights för herr

LÄS MER: Skorna du behöver för vårens utomhuslöpning

SHOPPA HÄR: Sportsdetaljer til løbere