Hitta rätt badskor till barnen Image

Find rigtige badesko til børnene

Badesko beskytter mod vandskader, vandlåse og varmt sand. Her er det bedste tip til dig, der skal købe badesko til børnene.

Att köpa badskor till barnen är ett måste på sommaren, oavsett om ni ska åka utomlands eller hålla er på hemmaplan. Ett par praktiska badskor skyddar nämligen lika bra mot Medelhavets varma sand och Thailands vassa koraller som mot Västkustens vassa klippor.

- Ett par badskor förhindrar att barnet bränner sig på varmt sand eller får skärsår av stenar, snäckskal, glas eller annat, säger produktexperten Mikael Haneskär på varumärket Swimpy.

I stället för att köpa ett par billiga badskor i plast på turistorten kan du planera inköpet hemifrån. Så har du tid og mulighed for at gøre et bedre valg af materiale og model. Swimpys modeller har til eksempel 100 procent UV-skydd, vilket skyddar fötterna mot solens farliga strålar.

- Som forælder bør du tænke på at købe et par badskor til børn, hvor ovandelen er lavet i et varmt materiale, som for eksempel neopren, som også findes i dykardräkter. Fødder opleves ofte kolde, når de er våde, og så fryser man i hele kroppen. Badvand er jo ytterst sällan 37 grader, så det är värt att ha i bakhuvudet.

Titta också på badskornas underdel. Det er vigtigt, at barnet kan bevæge sig smidigt i skorna, ellers kommer det til at være en kamp hver gang, du skal sætte på barnet et par badskor.

- Sulan skal være gjort i et smidigt materiale, som ikke stelnar til efter et tag. Den største fejl er, at forældre køber en billig skorpe, som ikke opfylder de her egenskaber.

badskorPerfekt badesko til de mindste, Swimpy, anbefalet til 149 kroner.

badskorSmart og smidig sim- og strandsko, Mares, rekommenderat pris 199 kronor.

SHOPPA HÄR: Skor til hele familien

LÄS MER: Derfor skal du købe UV-kläder til børnene