Hitta rätt trailskor från Salomon Image

Find de rigtige trailsko fra Salomon

Salomon er det selvklara valet när det gäller trailskor, men det kan vara svårt att hitta rätt modell. Vi hjælper dig!

Trailskor er løparskor med bedre grepp. De fungerer lige så godt på skogsrundor som under tuffa fjällmaraton och utmanande hinderbanelopp eller blöta swimruns. Selvklart kan du vælge et par, som du bruger til flere aktiviteter, men Salomon har et stort udbud af trailskor tilpasset til forskellige miljøer og underlag. Hvis du f.eks. ikke springer i en lille fjällterräng, er en blød og smidig sko et bedre alternativ end en hård og tålig sko. Derfor gælder det om at vælge en sko, der passer lige til dig og dine rundor ude i naturen. Den her guide hjælper dig med at finde den rigtige model!

S-LAB Sense 5 Ultra.jpg

Model: S-Lab Sense 5 Ultra

Rekommenderat pris: 1 795 kronor

Sammanfattning: Trailskon for dig som vil begynde at springe lidt længere.

Den femte version af S-Lab Sense er perfekt til dig, der ikke springer langt i dagsläget, men vil begynde at springe længere. En let og smidig terrängsko med lidt mere dämpning som er snäll mot den som vill introducera längre sträckor. Bra och små dubbar gör den utmärkt för både skogsmark och fjällterräng.

S-LAB XA Amphib.jpg

Model: S-Lab XA Amphib

Rekommenderat pris: 1 895 kronor

Sammanfattning: Bedste swimrun-skon.

Ny sko til swimrun udviklet af Daniel Hansson som vann tävlingen Ö till Ö på rekordtid med S-Lab Amphib på fötterna. Den er superlätt med en överdel som suger upp minimalt med vatten. Mjuk hälkappa som ger en följsam benspark i vattnet. En ny gummiblanding i sulan ger ett grymt fäste på blöta underlag som klippor och hala stenar. Eftersom både leder bort vand og andas bra er den en bra kompis även på blöta stigar och i regn.

S-LAB Sense 6.jpg

Model: S-Lab Sense 6 SG

Rekommenderat pris: 1 895 kronor

Sammanfattning: Storsælger som passer skandinavisk terräng.

Sjätte versionen av premiumskon Sense SG som är lite lättare och bredare än tidigare. Du behøver ikke være elitmotionær for at springe i den her, men det er en højklassigt værdi for klassisk trailmiljø. Snabbsnörning omsluter foten bra medan dubbarna ger suveränt grepp på blött gräs, lera och liknande nordisk terräng.

889645070155_001_0e3b46bc056f41a984cdbae017402885.jpg

Model: Speedcross 4

Rekommenderat pris: 1 495 kronor

Sammanfattning: Trailskon for nybörjare.

Den perfekte trailskon at begynde med, når du tidligere har sprunget i almindelige landvejsløjper. Speedcross 4 er blød, opbygget og komfortabel med en skøn støddæmpning. Den fungerer også godt som hverdagssko i stedet for gympaskor, når du går meget på arbejde. Den her model findes også med membran, hvilket er en god værdi, hvis du skal ud og vandre og ikke vil have, at vandet trænger ind i skoen.

889645409023_001_5f5eea68fcc644b3ad57ed7e4f6789ce.jpg

Model: Speedcross Pro 2

Rekommenderat pris: 1 595 kronor

Sammanfattning: Let og stabil trailsko til blandet terræn.

Uanset om det er blødt, stenet eller lerigt, så ser Speedcross Pro 2 ud, som om du får et godt greb. Strumpliknande passform gör så att skon sitter som gjuten medan ett skyddande band runt nederdelen på skon skyddar dig från vassa stenar, lera och fukt.

Speedcross Vario 2 GTX.jpg

Model: S-Lab Speedcross Vario 2 GTX

Rekommenderad pris: 1 595 kronor

Sammanfattning: For riktigt blött och lerigt underlag

Salomon Speedcross Vario 2 GTX har støddæmpning og pasform som hos Speedcross, men er lavet til blødt og let underlag. Trampytan er lidt mindre aggressiv, men ellers har den samme lette materiale og en sammensat konstruktion, som giver en lav vægt. En membran helt i Gore-Tex gør den sikker for løb året rundt i alle vejr.

889645411590_001_3d8dbb031ad54a2596e7850c8c8a1ace.jpg

Model: Salomon Sense Ride

Rekommenderad pris: 1 495 kronor

Sammanfattning: For lange dage og mange mil.

Sense Ride er tilstrækkeligt dämpad för att klara många mil i naturen. Salomons særlige Vibe-teknonogi i mellansulan dæmper de vibrationer, der opstår, når du sætter dig i foden i marken og derved skal mindske trætheden samtidig med, at du får en blød følelse i steget. En "innersocka" kramar om foten så den sitter som gjuten og ger en bra känsla med underlaget.

Sense Pro Max.jpg

Model: Sense Pro Max

Rekommenderat pris: 1 595 kronor

Sammanfattning: Velkørende trailsko med høj komfort.

Let og smidig sko som er meget snarlik lillasystern Sense, men med en ekstra guldstjärna i kanten. Passformen og bekvemmeligheden er ifølge mange noget bedre. Den har et fald på seks millimeter i stedet for otte og en bedre beskyttelse mod forskellige vejr og underlag.

XA PRo 3D.jpg

Model: XA-PRO 3 D

Rekommenderat pris: 1 495 kronor

Sammanfattning: Allroundsskon for vandringsäventyr.

Den givna vandringsskon för äventyr som varit en storsäljare i många år - och det är inte svårt att förstå varför. Passformen er grym, med en smidig snabbsnörning och skön dämpning. Den er stabil uden at hindre fotografiets bevægelighed og giver bra grepp på olika typer av underlag. Et pålideligt skoval for alle sorters terräng. Findes også med membran og har da GTX i modelnavnet.

LÄS MER: Kom i gang med traillöpning

LÄS MER: Tre trailprylar du ikke får missa