Högsta betyg till Nikes nya träningssko SuperRep Image

Högsta betyg till Nikes nya träningssko SuperRep

Snacka om att börja det nya året med en bomb! Nu slipper Nike en ny træningssko for dig, som elsker højintensiv gruppetræning: Læs videre for at lære dig alt om den nye superskon, og se hvad testpanelet, som trænes i skon, synes.

En innovativ træningssko designet til HIIT og anden højintensiv gruppetræning. Sådan beskrives Nikes nye træningssko SuperRep, som er unik både i forhold til konstruktion og udseende. Den er designet til, at den, der træner, fitnessatlet eller motionerer, skal have mulighed for at præstere bedre og nå nye højder.

- Gruppetræning øger verden over, og at gå og træne på pass er blevet en egen sport, siger Jamie Jeffries på Nike.

Perfekt til højintensiv træning

SuperRep er lavet for at kunne levere det, der kræves ved netop den her type træning, altså højintensiv gruppetræning. Højintensiv træning betyder, at du træner på 80 til 100 procent af dit max, under kortere perioder. Vila mellan övningarna är oftast mycket kort, liknande X-fit-träning. Övningarna och rörelserna är varierade - vanliga övningar är burpees, kettlebellsvingar, utfall, squats, armhävningar, mountain climbers och mycket mer.

nike superrep testbild

Stabilitet og dæmpning i harmoni med vejret

Det ligger hundratals timer af træning, undersökande och observerande av träningsklasser bakom utformningen av Nike SuperRep. I de klasserna man undersökt och deltagit i blev det uppenbart att de som tränade antingen hade dämpade skor eller stabila skor, men det fanns ingen sko som erbjöd båda egenskaper som krävs för HIIT-övningar.

Responsiv framfot

Framfoten på Nike SuperRep er ikke bare pæn, den hjælper også til med at give otrolig respons ved hver gentagelse. Dämpningen, som er i två delar under framfoten, completeras av en platta som går från häl till framfot. Den hjælper foden med at "rulle fremad" og gøre kroppen klar til næste gentagelse. Ovansidan giver stabilitet og støtte ved sidledsförflyttningar. To stycken runda plattor längst bak på framfoten som man kallar "burpee breaks" ger dig extra stabilitet och driv till foten vid burpees, mountain climbers och plankpositioner. superrep rosa sula.pngFramfoten på skon hjälper till att ge otrolig respons vid varje repetition. Dämpningen, som er i två delar under framfoten, completeras av en platta som går från häl till framfot.

Testpanelet giver høje karakterer

Vores testpanel har naturligvis vist sig at træne i skon. Det var under et HIIT-pas, som den fik at se, hvad den virkelig går for. Alle i testpanelet var imponerede og havde meget positivt at sige.

- Den er meget stabil og giver superbra grepp. Det er en stor forskel fra andre træningsskor, som jeg har brugt. Jeg kender ikke til, at sulan er todelt, men det føles bare som om, at den er stabil og samtidig meget fleksibel, når det er nødvendigt, siger en testare.

- Skon är härligt responsiv vid hopp. Hvis du f.eks. laver en burpee, så får du et ekstra skjuts, når du kommer op, siger en anden.

Unikt udseende

Alle testare vill påpeka utseendet, som verkligen är coolt och unikt.

- Jeg har aldrig set noget lignende design før. Det er en lækker sko til dig, der vil have det seneste inden for funktionalitet og teknik, men som også gerne klistrer den på! Man känner sig cool när man snörar på sig skorna och går in i träningssalen, säger en testare.

Fuld potte for grepp, stabilitet og dämpning

Præcis som Nike selv har opnået med SuperRep, synes testpanelet, at man skal kombinere dæmpning og stabilitet på en optimal måde. Ved squats og lignende øvelser føles skon tilstrækkeligt stabil, men hvis du løfter tungt, bør du vælge en sko, der lader foden få mere kontakt med marken.

Skon er normalt i størrelserne, og pasformen er ret stram. Den føles meget let på foden trods den til synes høje sulan. Greppet får højeste karakter, præcis som stabilitet og dæmpning. Modellen kommer i flere farver, og findes i begge dam- og herremodeller.

superrep imagebild herr.jpgNike SuperRep findes til både damer og herrer og kommer i flere farver.

Man har gjort en sammenligning med Nike Metcon-skon som er til for crosstraining og tunge løft for at det tydeligt skal gå at se hvilken sko som har hvilken egenskab og hvad de forskellige skorna er til for. Der kan man se följande:

Metcon:

* Så tunge repetitioner som muligt
* Maxvikt
* Slå dit personbästa

SuperRep:

* Mange gentagelser
* Høj effektivitet
* Mest mjölksyra för pengarna

SHOPPA HÄR: Her finder du dammodellen af SuperRep.

SHOPPA H ÄR:Her finder du herrmodellen af SuperRep.

LÄS MER: Hvilken træningsform passer mig?