Därför ska du springa i Clifton från Hoka One One Image

Derfor skal du springe i Clifton fra Hoka One One

Clifton kan meget vel være markedets mest mangesidede løvsko! Lær dig alt om bedstsælgere.

På kort tid har løvfabrikanterneHoka One One købt store markedsandelar og taget sig langt fra de franske Alperna, hvor varumärket en gang grundades. I takt med at alt fler proffslöpare valt deras superlätta mängdträningsskor har de kommit en bli en kraft att räkna med. Hoka One One sticker dessutom ut ur mängden i och med de breda sulkonstruktionerna, lättviktiga material och den så kallade "meta rocker"-tekniken. Det gäller inte minst deras storsäljare Clifton.

SHOPPA NU: Her finder duClifton for dam og Clifton for herr.

Hoka One Ones Clifton 7 anses af mange være markedens mest allsidiga løparsko, eftersom den passer de fleste løpartyper.

- Clifton passer til en ekstremt bred gruppe af løbere, alt fra en nybegynder, der vil have en skøn, okompliceret og sikker løbesko, til eliteløberen, der søger en hurtig sko med meget dæmpning, for at glide slapt ud af kroppen, fortæller Hoka One Ones produktekspert Erik Desmeules.

Passar alla distanser

Udover at løbeskoen Clifton opfylder de fleste løpares behov, hvad angår vægt og dæmpning, udgør den ikke heller nogle begrænsninger, når det kommer til distanser.

- Clifton er sjov på alle distancer, fra korte intervalpas til ultraløb under rigtige langdistancer.

Både velbeklædt og hurtig

Som om ikke det vore nok er det her en løparsko som gør sig mindst lige så bra for tävling som for mängdträning - något som nästan är smått unikt. De fleste lette løbesko er normalt ikke tilstrækkeligt dæmpede for almindelige slidser i sporene, og de fleste løbesko med meget dæmpning er ikke tilstrækkeligt lette for løbesko. Trods det har Hoka One One formået at blande det bedste fra to verdener.

- Löparskon gör sig bra vid allt från mängdträning till intervaller, men passar även utmärkt för tävlingar på exempelvis halvmaror och maror för den som vill hålla sig fräsch i musklerna på hårda underlag, säger Erik Desmeules, och avslutar:

- Clifton er uden tvekan en af markedets mest allsidiga løparsko og troligen den som passar flest olika löpare och distanser.

Hoka One Ones er en rullende sko

Hvis ikke den lette vægt, den hårde kamp og det brede anvendelsesområde allerede overbeviser dig om, at Clifton fra Hoka One One er en rigtig topsko, så lærer deras ökända rullsula gøre det med den så kaldte "meta rocker"-teknologin. Det betyder, at sulan ikke er helt flad uden går uppåt fram vid tårna samt bak vid hälen, så att du lätt kan "rulla" från häl till framfot i ditt löpsteg.

SHOPPA HÄR: Alle Hoka One Ones løbesko

Det vidste du ikke om Hoka One One!

  1. Mange stiller sig spørgsmålet: Hvordan er Hoka One One i størrelse? Svaret er, at de er normale i størrelse, men anses af mange være aningen breda vid hålfoten. Det er en fordel, hvis du f.eks. foretrækker og vil have plads med en ekstern iläggssula, uden at det bliver for trångt i skon.
  2. Begrebet "Hoka" er maori og betyder "at flyga över jorden", hvilket anspelar på de snabba löparskornas låga vikt.
  3. Hoka One One har under några års tid varit vårt allra snabbast växande löparskomärke. De grundades så sent som 2008, och har sedan dess gått från klarhet till klarhet!

LÄS MER: Äntligen! Her er Hoka One One Clifton 7

LÄS MER: Hvilken løparsko fra Hoka One One er bedst?