Hösten enligt Haglöfs Image

Hösten enligt Haglöfs

Haglöfs er en klassisk mærkevare, der gør jackor, skor og rygsække med maksimal funktion og minimal miljøpåvirkning. Her er det højeste guldkorn.

I våras lanserade Haglöfs Eco Proof Jacket, en superfin vattentät skaljacka i ett återvunnet material som gör så liten påverkan på miljön som möjligt. Det blev en storsælgende succes!

- Jackan er endnu hetare nu eftersom den har vunnit massor av priser. Den vandt for eksempel guld på den store sportsmesse Ispo i Tyskland som det mest miljømedvetne produkt, der blev fremstillet. Jackan er perfekt til regnfulde, fugtige og blåsige dage i efteråret, siger Daniel Cohn på Haglöfs.

eco proofHaglöfs Eco Proof er ret val for dig som gillar att vara i naturen och vill värna om miljön.

Hvilke populære klassikere fra Haglöfs lever videre også den her sæson?

- Mimic-serien med syntetdunjackor findes i jättefina farver også i høst. Den passer dig som vil have en jacka som funkar i alla lägen, den går lika bra att ha i skogen, mellan mötena på stan eller som en liner under en skaljacka på fjället. Eftersom syntetmaterialet ikke har en varmende effekt, når jackan bliver fugtig, er den meget alsidig.

mimicEssens Mimic findes i en rad olika utföranden för både dam och herr.

Hvad har du til overs for nogle spændende lanceringer i efteråret?

- Ryggsäcken ShoSho er legendarisk i Haglöfs-familien. Den blev taget væk for nogle år siden, men det har været så stor en efterspørgsel på, at den kommer tilbage i en moderne tappning. Det er en almindelig dagstaske, som du kan have både om du pendler til jobbet, om du skal ud på hurtigere dagsturer på fjället eller vandra i vildmarken. En unisexryggsäck med brett användningsområde.

shoshoShosho har gjort comeback hos Haglöfs!

Hvordan ser det ud på skofronten?

- Nu har vi sat vores miljøvenlige membran også på vores skor. Vi lancerer en ny sko som hedder Skuta Mid Proof, som har høj komfort men også et moderne design.

skutaOgså Skuta Mid Proof findes både på herre- og damesiden.

Hvad kommer længere frem i vinteren?

- Så kommer vores Snow-stilar, som passer til skidåkning og snowboard. De har samme Proof-membran som i skaljackan Eco Proof, hvilket altså er et mere miljøvenligt produkt end mange andre. Jag vill slå ett slag för Nengal Three Layer Proof Parka, som är nischad för folk som gillar free ride, alltså åka off pist, eller touring när man går på hudar uppför berget och sedan åker ned.

Hvorfor er det så vigtigt at arbejde med bæredygtighed?

- Efter den her sommer er alle blevet bange for, hvordan mennesker påvirker miljøet negativt, hvilket fører til forhøjede temperaturer, algblomningar, ojämnare stormar, isar som smälter och så vidare. Vi på Haglöfs vil, at folk skal komme ud og opdage naturen og koble bort vardagen. Forstå, at det virkelig er en luksus ikke at have modtagelse på telefonen. Men for at værne om naturen vil vi, at folk skal være bevidste om, hvad aftryk mennesket har. Vi må tage hånd om jorden på bedste vis, så vi kan ændre den her udvikling sammen!

LÄS MER: Vinterns jackor fra Haglöfs