Höstens 10 nya träningsskor du inte vill missa Image

Østens 10 nye træningsskor du ikke vil savne

Det begynder at blive koldt udendørs, og det er dags at flytte ind i gymmet igen. Her er skorna som blir dina bästa träningskompisar i höst.

For hende

I efteråret er der alle muligheder for at købe et par nye træningsredskaber, som ikke bare er funktionelle, men også rigtig pæne. Vi liker verkligen vad vi ser!

nike metcon 3Redaktionen elsker Nike Metcon 3! Det er det bedste træningskoncept, vi nogensinde har testet! Skön, men alligevel så stabil, at du kan løfte riktigt tungt i dem. Rekommenderat pris: 1 295 kronor.

Reebok nano 7Reeboks kendte CrossFit-sko Nano 7 er kommet i en ny flot grå-lilla variant. En moderne klassiker og et must for de fleste som vil ge järnet i boxen i höst. Rekommenderat pris: 1 295 kroner.

adidas
Adidas Pure Boost X TR Zip er en dämpad träningssko för dig som vill gå som på moln. Perfekt til dig, der vil have en blød træningssko til fartfyldte gruppetræningspas. Rekommenderat pris för dessa Adidas-skor: 1 295 kronor.

puma fierce rope vr
Ny træningskon Puma Fierce Robe VR er en letvægtsko med futuristisk look. Skon är gjord i neopren och har en snörning som tightar till passformen. Rekommenderat pris: 1 095 kronor.

Blacc BriskMärket Blacc har sluppet en rigtig fin træningssko til minipris. Brisk passer perfekt til alle typer af gymnastik og findes også i sort. Anbefalet pris: 599 kroner.

Til ham

Grått och gult är trendigaste färgkombon på träninggskor i höst!

under armour charged legendUnder Armour Charged Legend er en nyhed fra , som nu kommer i nye farver. Passar bra för gym- och HIIT-träning med snabba förflyttningar och boxjumps. Rekommenderat pris: 1 295 kronor.ras

nike zoom train completeSlimmade träningsskon Nike Zoom Train Complete er dämpad men ändå stabil och sitter tight på foten. Findes også i en mere lysende variant i gulgrønt og gråt. Rekommenderat pris: 1 095 kronor.

reebokHvis du er på jagt efter en blød CrossFit-sko, som alligevel er rejält stadig og har bra grepp, er Reebok CrossFit Speed TR 2.0 något för dig. Anbefalet pris: 999 kroner.

blacc acidMångsidig träningssko till ett riktigt bra pris. Blacc Acid er fjerlet, og så er den rigtig god og slittålig. Rekommenderat pris: 599 kronor.

nike metcon repper
HÄR hittar du Nike Metcon Repper på vår sajt, som nu lanseras i ny färg. Vill du läsa mer om skon så spana in vårt test av träningsskon! Rekommenderat pris: 999 kronor.

Missa inte Sportamores stora utbud av träningsskor.

LÄS MER: Test: Ny træningssko Retaliation TR fra Nike

LÄS MER: Äntligen! Nye høstfarger på Under Armour Charged Legend