Höstens 3 hetaste X-fitskor för damer Image

Höstens 3 hetaste X-fitskor för damer

Med fokus på markkontakt, stabilitet og fleksibilitet har vi testet tre af verdens mest populære X-fitskor til damer. Så bra er dem!

X-fit, HIIT og lignende højintensiv træning med både tunge og eksplosive løft samt hurtige forflytninger kræver træningskor med nær markkontakt og fleksibilitet. Vi har testet tre par X-fitskor fra Adidas, Under Armour og Asics, som passer perfekt i boxen!

Asics Gel-Graze TR 4X-fitskor

Märke: Asics

Model: Gel Graze TR 4

Rekommenderat pris: 949 kronor

Sammanfattning: Stabil sko til alsidig træning

Testpanelet synes:

Det her er en alsidig sko, som passer perfekt til både løbebånd, gruppetræning og fitnesscenter, men den gør os ikke heller besvikne, når de kommer til de egenskaber, som kræves for en bra X-fitsko. Med en stadig platform og et stilfuldt hælparti er Gel Craze TR 4 et godt valg i boxen.

- Stabil er ordet som beskriver den her skon. De føles godt fra starten, og jeg føler mig klar til at løfte tungt og lave squats som aldrig forr, siger en af testpersonerne.

Mellem- og framfoten holdes om af en særlig forstærkning, som stabiliserer foden, når du bevæger dig i sidled.

- Skonet er fleksibelt og sidder godt på foden, så du kan lette varmen med et kortere løb eller gøre forskellige øvelser med hop under dit træningspas, siger en af testpersonerne.

Skon upplevs som väldigt lätt och känns varken varm eller kall under passet. Det eneste testpanel, jeg ikke har bemærket noget ved, er den lidt for sobre farveholdning.

- Jeg havde föredragit lite färg, men alla behöver ett par svarta skor. De ger en riktigt sportig känsla, säger en av personerna i testpanelen.

HÄR hittar du Asics Gel-Graze TR 4.

Adidas Crazypower TR WX-fitskor

Märke: Adidas

Model: Crazypower TR W

Rekommenderat pris: 1 195 kronor

Sammanfattning: X-fitskon som har alt

Testpanelet synes:

Adidas let dæmpede træningssko med lav profil og tre millimeters drop opfylder alle krav som stilles på en X-fitsko og blev derfor bedst i test!

- Det føles som om, at skon har en meget tæt markkontakt, hvilket gør skon perfekt til X-fitträning. Skon er også noget bredare framtill vilket ökar både frihetskänslan och stabiliteten, säger en av testpersonerna.

Ovandelen har et gummimønster, som giver ekstra støtte og holder fødderne på plads. I kombination med den høje fleksibilitet og komforten understøtter det øvelser som burpees og wallballs samt clean and jerks.

- Overlag synes jeg, at det er en ekstremt bra X-fitsko. Jeg føler mig stabil, uden at skon bliver for tung, samtidig med at jeg føler mig fleksibel og rørlig. Skon passar även för kortare distanser, säger en av testpersonerna.

Skorna är true to size, väldigt svala och har en yttersula som ger ett bra grepp på inomhusytor och hjälper dig att hitta explosiviteten i dina rörelser.

- Udseendemæssigt er jeg tilfreds, de er meget pæne! Jag fick lite skavsår första gången jag använde dem så en högre strumpa är att föredra, säger en av testpersonerna.

Du finder Adidas Crazypower TR W HÄR.

Under Armour Charged Legend TR X-fitskor

Märke: Under Armour

Model: Charged Legend TR

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Sammanfattning: Stabil sko med skøn pasform

Testpanelet synes:

En meget stabil træningssko med fire millimeters drop, som giver bra fäste på underlaget. Hälstrukturen ökar både stabiliteten och passformen, och den förstärkta snörningen låser in foten.

- Du står ekstremt stadigt med den her skon! Markkontakten er bedre end almindelige træningsskor, hvilket passer perfekt, når du lyfter tungt, siger en af testpersonerne.

Det er en blød og smuk sko, som har en noget lavere dæmpning, men den fungerer samtidig perfekt til kortere distanser.

Fleksibiliteten ligger på et medelniveau vilket underlättar vid snabba förflyttningar. Däremot passar skon bättre vid explosiva övningar än övningar med stor förflyttning i sidled.

- Skon passar dig som tränar tunga och explosiva lyft eftersom du står så pass stadigt i dem. Jeg elsker også passformen, skon sidder som en smæk på foden, siger en af personerne i testpanelet.

Skon er normal i størrelsen, den tyngsta skon i testet og något tight i passformen. Tå- og hälpartiet er også förstärkt för att minska slitage på skon.

- Designet er meget pænt, og jeg kan godt lide, hvordan skon sidder på foden. Den känns rejäl, säger en av testpersonerna.

Spana i Under Armour Charged Legend TR HÄR.

LÄS MER: Test af X-fitskor til mænd

LÆSMER: Børja träna X-fit - här är allt du behöver