Höstens finaste regnställ till barnen Image

Høstens fineste regnställ til barnen

Märket Pollop har lanceret regnställ - som både børnene og plånboken älskar. Vi har testet det!

Pollop er mest kendt for sine blødgøringsmidler til børn, men har nu til efteråret også lanceret jackor, underställ og regnställ. Det farverige regnställ Alex har hurtigt blevet en storsælger på Sportamore, og det beror ikke bare på den lette pris på 499 kroner.

- Vi tror, at det beror på flere ting. For det første er de så herliga i farverna, vilket också gör att barnen syns bra i dem. De har også fået refleksdetaljer. Desuden holder de förstås barnen torra, siger Matilda Johnson, produktutvecklare på Pollop.

Regnstället är lite stort i storlekarna, så du kan gå ned i storlek och köpa en mindre storlek än du brukar till din barn. Tænk på, at det her ikke er et fleecefodrat regnställ, utan ett som du kan ha på hösten och våren. Hvis du styrker dig under det, er det godt at supplere med en fleecetrøje med varme mellemlagre.

pollopHele udbudet fra Pollop finder du HÄR.

Vi på Sportamore lät ett syskonpar, tre och fem år, testa regnställen.

- Det känns mjukt och skönt, säger den femåriga pojken, som själv kunde ta på sig regnstället utan assistans.

Regnstället Alex finns i färgerna orange/lila, röd/rosa, grön och blå. Det mindste barn syntes om farverne väldigt mycket, och hon testade det i orange och lila. Foräldrarna tyckte det var enkelt att hitta regnstället bland de andra på förskolan och uppskattade också att det inte läckte.

pollopRegnstället Alex från Pollop hittar du HÄR.

LÄS MER: Spana i Pollops nye barnkläder med fina mönster