Höstens nya underställ från Kari Traa Image

Høstens nye underhold fra Kari Traa

At Kari Traa er kendt for sin forståelse er ingen nyhed. I år lancerer de dessutom en hel drös med nyheter. Her er alt, hvad du vil vide om at øge forståelsen i helhed og syntese.

Kari Traa er underställsnördar och kan skriva en hel bok om det mjuka, varma plaggen. De ved alt om forskellige materialer, fibre, blandinger, sticktekniker, kvaliteter og anvendelsesområder.

- Vi ved, at alle piger er forskellige, i alt fra form og størrelse til stil og personlighed. Så selvfølgelig vil vi have forskellige ting at forstå, siger Linnea Bengtzing, produktekspert på Kari Traa, og fortsætter:

- Vare sig du ska till jobbet eller gymmet, hoppa ut från en plan, åka utför ett berg eller mysa framför en brasa så täcker vår kollektion alla dina underställsbehov (och kanske lite till).

SHOPPA HÄR: Nytt från Kari Traa

På Kari Traa har man derimod mærket, at det ikke altid har været helt let for kunden at holde de forskellige understillinger, når det gælder materiale og hvilke aktiviteter de passer bedst til. Derfor har man nu grupperet i deras underställ i fire kategorier. Hver kategori repræsenterer en materialesammensætning og aktiviteter, som plaggen passer til. De har valgt at kalde de fire kategorier for" Love to stay hot", "Love to feel free", "Love to play" og "Love to go wild". I næsten hver kategori findes en rigtig spændende nyhed for efteråret. Læs videre for at se hvilken eller hvilke, der passer bedst til dig!

LÄS MER: Bedst i test: Underställ fra Kari Traa

Love at spille: Perle(tröja och byxa)

Kari TraaSkidåkning, vandring eller når du bare vil ha kul utomhus - välj ett undersäll från serien Love to play!

- Perle er en fin nyhed, hvor sporty detaljer som farveblokeringer blandes med traditionelle jacuquardstickat mønstre på brystet. Den er blød og skøn, og den har såklart flatlocksömmar for at minimera skav! I ermsluten er det också dubbelt ribbstickat tyg över handlederna för extra värme.

Materiale?

- Perle tillhör kategorin Love to play och alla underställ i den kategorin är ullmixar. Det betyder, at vi blander os med andre materialer for at få det bedste af to verdener - en blanding af både naturlige og syntetiske fibre, som føles utroligt godt mod huden. Blandingen tørrer godt, transporterer fugt væk og regulerer temperaturen superbra!

Hvornår skal jeg bruge det?

- Perle er perfekt til rolige dage udendørs - tag på dig et underställ i denne kategori og njut av skidåkning, vandring eller varför inte när du sover under stjärnorna!

Hvordan er Perle i størrelse?

- Perle er noget ved det mindre holdet i størrelse, sidder ungefär som vårt underställ Lökke. Den bløde, jacquardstickede del oplever jeg har lidt mindre stræk end resten af tyget. Midjan er høj og midjeresåren er ret bred. Ben- og armlængder er normale.

Love at blive vild: Stil(tröja och byxa)

Kari TraaUnderställen i Love to go wild har en grym fukttransport så du kan röra dig obehindrat! Udover Stil hører også Lune med her.

- Stil er en cool og sporty nyhed. Den mappede konstuktionen med olika tyger är utvecklad för högintensiv aktivitet. Dragkedjan fram ger dig chans till ventilation när det behövs och högst upp på dragkedjan finns även en dragkedjsstopper så du inte klämmer dig när det går fort i temperatursvängningarna. Alle søjler er flatlocksøjler for en skavfri oplevelse, og insidan er borstad for både isolering og komfort. Bemærk, at byxorna har en høj midja med brede midjeresår, så skönt og snyggt!

Materiale?

- Stil tillhör Love to go wild-kategorin där underställen är gjorda av tekniskt material som är valda för deras förmåga att transportera fukt bort från kroppen samt torka fort. Det er nødvendigt under højintensive aktiviteter.

Hvornår skal jeg bruge det?

- Stil og Love to go wild-kategorin er udviklet til højintensive aktiviteter, og hjælper til at holde dig frisk, når du kører hårdt til eksempel under löpning og längdåkning.

Hvad er stil i størrelse?

- Stil er normalt i størrelsen, elastisk og figurnær. Stil Pant har høj midja med brett midjeband vilket gör att de sitter både snyggt och bekvämt. Normal ben- og armlængde.

Love at føle sig fri: Knute(tröja och byxa)

Kari TraaKnute er en favorit som lanserades förra året, men som lever kvar även i år!

- Knute er et pænt og varmt underställ i vackert jacuardstickat snöflingemönster. Det er smidigt og holdbart, har et tyndt panel bagpå og under armene for god bevægelighed og bra andning. Flatlocksömmar för en mjuk, skavfri känsla och sköna muddar i ärmsluten.

Materiale?

- Knute indgår i kategorin Love to feel free som er en kategori med underställ i den ultimata naturlige materialmixen som er perfekt når temperaturen går ned og intensiteten går op. Vi kombinerer det fantastiske naturmateriale merinoull med Lenzing Modal, som er et miljøvenligt tekstilmateriale fremstillet af bjørkmasse. Det er et letvægtsmateriale, men alligevel slidstærkt.

Hvornår skal jeg bruge det?

- Det er udviklet til aktiviteter under de kolde dage, når du gør primært middelintensive aktiviteter. Hop i Knute og du er redo for skidåkning, cykling och snöbollskrig!

Hvordan er Knute i størrelse?

- Knute er normal, men han holder mindre i størrelse, og det er samme pasform, som vores klassiske Rose ville sige. Så hvis du er mellem to, ville jeg gå op i en størrelse. Normal midjehøjde med små midjeresår. Går til strax ovanför fotknölen i längd på mig som är 167 centimeter och har strl M så byxorna är inte superlånga, de andra byxorna i jämförelsen är längre.

Love at holde sig varm: Smekker(tröja och byxa)

Kari TraaAlla underställ i Love to stay hot (Rose, Lokke och Smekker) har en hög värmande effekt och passar de lugna, men kyligaste dagarna.

- Smekker er en stilren fylde og er ultimat til at kalde dage udendørs. Smickrande linjer og skønt mappad design med eksempelvis underarmspaneler for optimal bevægelighed, flatlocksömmar for at slippa skav og mysiga stretchiga muddar i armsluten.

Materiale?

- 100% merinoull, som er et fantastisk naturmateriale, fordi det kan absorbere meget fugt, men alligevel holde på varmen. Det er også godt at have og har en naturlig lugtresistens.

Hvornår skal jeg bruge det?

- De varma merinounderställen i Love to stay hot-kategorin är perfekta för äventyr på fjället och i skogen - och funkar toppen både till utförsåkning som till en mysig kväll framför en öppen eld. Helt klart den optimale kategori for den frusna!

Hvordan er Smekker i størrelse?

- Smekker er det største produkt i størrelsen, det er smidigt og strækbart og giver sig lidt, fordi det er 100 % rent. Jeg ville sige, at det sidder, som vores klassiker Åkle gør. Høj midja og bredare resår. Relativt lang i armar og ben.

SHOPPA HÄR: Underställ i ull

SHOPPA H ÄR: Underställi syntet

LÄS MER: Hitta rätt underställ