Höstens nyheter från Casall Image

Største nyheder fra Casall

Att ingen gör träningstights lika bra som Casall visste du redan. Men ved du, hvordan deras nye kollektioner ser ud? Her er måplaggen til efteråret 2018.

Marie Fredros er senior designer på Casall og har taget rammen om høstens kolle ktion som hedder "Life in balance". Hun fortæller, at det overordnede tema har været "mindful movement", fordi træning for Casall er så meget mere end løpture og hurtige træningspas inklämda i kalendern.

- Det handler om helheden og livsstilen, at få ihop träningen för hjärta, kropp och själ för att hitta balansen i livet. Ud over den tunge, intensive træning er det vigtigt at få mind- og movement-träningen, säger hon och fortsätter:

- Vi pratade mycket runt "challenge your spine" när vi satte ihop kollektionen. Den træning, der gør, at vi holder længere, mår bedre, tænker bedre, sover bedre og framför allt känner oss starkare från insidan och ut. Träning som är mjuk och snäll mot kroppen, som vi på Casall brukar paketera under #foreverbetter.

casallSeamless-plagg er det blødeste og mest bekväma du kan ha på dig.

Höstkollektionen innehåller kläder för all typ av träning och är indelad i kategorierna hjärta, kropp och själ. Det gør det lettere for dig at vide, hvilke plagg der passer til meditation og yoga, og hvilke der er bedre for svettigare pass, som löpning og gymträning. Marie Fredros favorit er soulkategorin, som også er deras tøj til yoga.

- Plaggen i grafiske sømløse strukturer er utrolig fin, og printet i grøn toner er et must for sæsonen. I vores soulkollektion arbejder vi desuden kun med concious-material, hvilket betyder, at materialet enten er återvunna eller odlade på et ekologiskt sätt.

De store farver til efteråret er mellantonerna som känns mjuka och sofistikerade.

- De nye blå og grønne toner får en stor plads i kollektionen den her sæson. Også print har en blød følelse både i grafik og farve.

casallFint flow-mønster väcker träningssuget!

En nyhet för säsongen är att Casall breddat spridningen på de olika midjehöjderna på sina tights.

- Vi har lagt til en lavere midja i sortimentet, som ellers har meget høje midjor. På materialesiden har vi også bredt os for at få både den tekniske og naturlige følelse frem i vores plagg, men fokus er förstås fortfarande på funktion.

Just material er en passion hos Casall, de elsker bra materiale som er bekväma men som också håller passformen. De arbejder udelukkende med premium-materiale fra Europa, som løfter Casalls høje krav.

- Mange, der bruger Casall, har svært ved at gå over til noget andet for at bare komforten er så påtagelig.

casallCasall har et grymt udbud af sport-bh:ar, også for dig med lidt større størrelse. Värt att spana in! Her finder du hele vores udbud af Casall.

LÄS MER: Hvilken sport fra Casall passer dig?