Höstsäsongens trender 2016 enligt Adidas Stellasport Image

Høstsæsonens trender 2016 ifølge Adidas Stellasport

Heja, heja! Supersuccén Adidas Stellasports nye kollektion har hentet inspiration fra universitetsverdenen og dens lagsporter.

Adidas Stellasport, som er designet af Stella McCartney i samarbejde med Adidas, er kendt for at tage svævene ud på deres tøj og skor med cool snit og farverige mønstre og farver. Höst- och vinterkollektionen 2016 är inget undantag.

Den her gang har inspirationen hentet fra universitetens sportsverden, hvor lagkänslan er stærk og eleverne hejar fram sina idrottare i matchande tröjor. Den nye kollektion er så samlet, at du kan mikse og matche, som du vil, og skabe din egen uniform i trendiga kontrastfärger som lila, orange og grått.

stellasport
Pak din træningsutrustning i den här rymliga väskan som är döpt till Teambag 1! Foto: Pressbild / Adidas

Ud over træningstøj i forskellige længder, sportstøj og linned indeholder kollektionen også plagg, som normalt bæres uden for planen eller efter træningspasset: løse træningsbyxor, t-shirts i mesh, bomberjakker og vindjakker samt sweatshirts og luvtrøjer med dragkedåse. Alt for at du ikke skal behøve tumma på stilen hverken før, under eller efter træningen!

5 favoritter fra Adidas Stellasports nye kollektion!

stellasportTræningstights med korta dragkedjor längst ned på benen. Vi elsker printet! Ordinarie pris 549 kroner.

stellasportBomberjacka i oversizemodell med mønster som får dig til at synas! Ordinarie pris 999 kroner.

stellasportVis hvilken stjerne du er ved at bære rundt på dine ting i den her flotte retro-väskan. Ordinarie pris 649 kroner.

stellasportSportig t-shirt i mesh med stort tryk på siden. Ordinarie pris 449 kroner.

stellasportSneakers med lækker inderside, som vil gøre dem skønne på kylige dage. Ordinarie pris 1.095 kroner.

LÄS MER: 14 gråa, grymma garderobsfavoriter