Hur bra är Adidas nya sömlösa kollektion? (vi vet!) Image

Hvor smart er Adidas' nye sømløse kollektion? (vi vet!)

Warpknit er den nye kollektion fra Adidas, der kombinerer kompression med et blødt design. Vi har testet nogle af godbitarna.

Adidas Warpknit TightSE_01.jpg

Model: Warpknit Tight
Rekommenderat pris:
899 kronor
Omdöme:
Futuristiska snyggtights
Testpanelen säger
:

De her tightsen ger en snabb känsla på kroppen. De sidder åt på ett skönt sätt och den sömlösa konstruktionen ihop med den stickade strukturen med hålmönster i öppen mesh, ger en riktig fartkänsla. Derimod oplevede testpanelet ikke, at de gav mere kompression end almindelige træningstights.

- Det her er snarere almindelige tights, som sidder lidt ekstra. Passformen er jättebra og storleken helt lagom även om de ser ut som små strumpbyxor innan du tagit på dig dem, säger en testare.

Hvis du, som deler af testpanelet, har problemer med, at strømpebukserne er ret lange, er det her en suveræn model til dig. De er lidt kortere i benene og slutter omtrent ved ankeln på en normallång person.

Midjan er lagom høj åt det högre hållet med en bred linning. Det er et par rigtig pæne strømpebukser, som testpanelet mere end gerne bærer både før og efter træningspasset. Perfekt underdel til dig, der vil tage flotte træningsbilleder.

- Älskar hålen på sidorna som är oerhört smickrande för benen. At svenskerne er på udsidan ger en snyggt futuristisk känsla, säger en i testpanelen.

På minuskontot havner det stickade materiale som desværre føles ganska varmt på kroppen redan innan du börjar svettas. Men at det her er en af høstens flotteste tights, er det ingen tvivl om.

Warpknit Tight fra Adidas finder du her.

Adidas Warpknit Tee SlimSE_03.jpg

Model: Warpknit Tee Slim
Rekommenderat pris:
649 kronor
Omdöme:
Tight träningströja med grym ventilation
Testpanelen säger
:

En ekstremt bra träningströja där både material och funktion överraskade testpanelen positivt. Materialet er lidt tykkere end de fleste andre træningstrøjer, men andas trots det väldigt bra och transporterar fukt på samma ypperliga vis. Plagget blev ikke vått trots en hel del svett.

- Jeg troede ikke, at jeg skulle gilla den så meget, som jeg gjorde, fordi jeg ikke plejer at træne i så pass tighta plagg, men det her er en ny favorit. Stort plus for at den ikke kändes varm trots det tjocka tyget, säger en av testarna.

Den høje hals gør, at den er bedst egnet til middelintensiv træning, da den kan føles noget instängd ved riktiga intensiva och svettiga pass. Men, det er en smaksak. På det store hele opleves t-shirten som ekstremt skön og väluttänkt i både design og funktion.

- Passformen er perfekt, en tightare model som ikke slanker sig omkring kroppen på et klaustrofobisk sätt, utan sitter skönt och bekvämt under hela passet. Tröjan åker upp en liten bit så du kan få gå och dra ned den, men det är överkomligt, säger en testare.

Warpknit Tee Slim finder du her.

Adidas Warpknit TeeSE_02.jpg

Model: Warpknit Tee
Rekommenderat pris:
599 kronor
Omdöme:
Smickrande och bekväm croptop
Testpanelen säger:

Den her trøje er på mange måder helt fantastisk. Den føles moderne, supersnygg og smickrande og er lavet i et meget komfortabelt materiale. T-shirten sidder stramt over brøst og hals, men er i øvrigt ganske ved i modellen, lidt A-formet, og slutter præcist over navlen.

- Den er kort i modellen og passer derfor dig, som enten ikke har noget imod at vise midjan, eller dig som gärna har tights med hög midja och sedan en löst sittande tischa till, säger en testare.

Ryggen er dækket af små andningshuller, men det bliver trods alt ret varmt, når du styrketræner. Under den aller svettigaste træning ger den inte maximal svalhet och du får räkna med att magen syns under övningar då du böjer dig, som situps.

- Jeg følte mig meget pæn i den her og ermen er perfekt, ikke for kort og ikke for lang. Men jeg skulle snarere bruge den på danspass og powerwalks end på intensive klasser, hvor du böjer dig meget, siger en i testpanelen.

Warpknit Tee finder du også i blått og svart.

LÄS MER: Börja träna X-fit - här är allt du behöver!
LÄS MER:
Alexandra Kamperhaugs bästa komma igång-tips